Πιστοποίηση του υψηλότερου βαθμού αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας για τη MUSKITA

Δελτίο Τύπου  17/07/2019 16:10
Πιστοποίηση του υψηλότερου βαθμού αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας για τη MUSKITA

Πιστοποίηση του υψηλότερου βαθμού αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας για τη MUSKITA

Δελτίο Τύπου  17/07/2019 16:10
Η MUSKITA Aluminium Industries στην προσπάθειά της να είναι σίγουρη για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της, δίνοντας ακόμη περισσότερες λύσεις σε μεγαλύτερες απαιτήσεις, προχώρησε στην πιστοποίηση του πιο ψηλού βαθμού αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας RC3. 

RELATED ARTICLES


Η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια όπου διαρρήξεις και παραβιάσεις σπιτιών και υποστατικών βρίσκονται σε έξαρση. Στόχος είναι να υπάρξει καθυστέρηση εισβολής στο κτίριο ανεπιθύμητων επισκεπτών. Το πόσο ασφαλές είναι ένα κούφωμα αλουμινίου εξαρτάται από τρεις παράγοντες: τα προφίλ αλουμινίου, τους υαλοπίνακες και τους μηχανισμούς που μπορεί να υποδεχτεί το σύστημα.

Το ολοκληρωμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών της MUSKITA MU2075 έχει βραβευθεί με μια από τις υψηλότερες κατηγορίες αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας RC3. Το σύστημα MU2075 συνδυάζει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης αισθητικής και ασφάλειας και εγγυάται υψηλή ποιότητα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά υδατοστεγανότητας, αντοχής στην ανεμοπίεση καθώς και αεροδιαπερατότητας. 

Τι σημαίνει κατηγορία RC3: 
Στην πιο ψηλή αυτή κατηγορία ο ευκαιριακός δράστης χρησιμοποιεί εργαλεία όπως κατσαβίδια, πένσες, σφήνες ή λοστούς για να παραβιάσει το κλειδωμένο κούφωμα.
Το σύστημά MU2075 έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το φημισμένο ευρωπαϊκό εργαστήριο GU Γερμανίας, το οποίο διασφαλίζει την υπεροχή και την υψηλή αντιδιαρρηκτική ασφάλεια των κουφωμάτων με την πιστοποίηση RC3.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας