Sonae Sierra: Έτσι θα συνεργαστούμε με το Neo Plaza

Για τη συνεργασία της Sonae Sierra με τη Neo Plaza LTD μιλά σε αποκλειστική συνέντευξη του στο InBusinessNews ο Manager, Βusiness Development της πορτογαλικής εταιρείας, Duarte Morais Cabral.
 
Εκφράζει την βεβαιότητα του για την επιτυχία του εμπορικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου Neo Plaza που θα ανοίξει τις πύλες του την άνοιξη-καλοκαίρι του 2020, ενώ αναφέρεται στις πρόνοιες της μεταξύ τους συνεργασίας, η οποία σε γενικές γραμμές προνοεί την παροχή υπηρεσιών εμπορικής διαχείρισης στο εκπτωτικό χωριό. Παράλληλα, απαντά στο πως η εταιρεία του βλέπει την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η χώρα μας είναι μια μικρή αλλά εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά.
 
Διαβάστε ακόμα: Κινέζος Πρέσβης: Ανηθικότητα η στάση των ΗΠΑ κατά Huawei

Πείτε μας λίγα λόγια για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Sonae Sierra στο Neo Plaza.
Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με το Neo Plaza LTD για την παροχή υπηρεσιών εμπορικής διαχείρισης για το για το εμπορικό χωριό και ψυχαγωγικό πάρκο Neo Plaza που θα ανοίξει τις πύλες του την άνοιξη-καλοκαίρι του 2020.
 
 
Ποιες είναι οι προσδοκίες σας αναφορικά με το project Neo Plaza;
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό το project, τόσο επειδή το Neo Plaza θα είναι το πρώτο μας έργο στην Κύπρο, αλλά και επειδή είμαστε σίγουροι για τη μεγάλη του επιτυχία, καθώς πρόκειται για το πρώτο εκπτωτικό χωριό που δημιουργείται στη χώρα.
 
Το Neo Plaza θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών. Μεταξύ άλλων, θα προσφέρει καταστήματα μόδας σε επώνυμα προϊόντα με εκπτώσεις από 30% - 70% ολόχρονα,  ψυχαγωγικό πάρκο για εκδηλώσεις, παιδότοπο, food court. Η Sonae Sierra θα φέρει κοντά όλους αυτούς τους τομείς ψυχαγωγίας.
 
Διαβάστε ακόμα: Rosset: Το ζευγάρι Ρώσων παραγωγών ταινιών που έγιναν Κύπριοι
 

Σχεδιάζετε να επεκτείνετε περαιτέρω τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στην Κύπρο; Θεωρείτε το νησί μας ως ελκυστικό προορισμό;
Για την ώρα, επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο Neo Plaza. Όταν εισέλθουμε σε μια νέα χώρα, αναλύουμε πρώτα την αγορά και τις ευκαιρίες που προσφέρει, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η όποια επένδυση μας θα είναι επιτυχής. Η Κύπρος είναι μια μικρή αλλά εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, αλλά προς το παρόν δεν σκοπεύουμε να επενδύσουμε σε άλλες δραστηριότητές.

 
Τι νέο μπορείτε να φέρετε στην κυπριακή αγορά;
Για πάνω από 30 χρόνια, έχουμε αποκτήσει εμπειρία στην εμπορική διαχείριση  ακινήτων λιανικής πώλησης (shopping malls) σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών και tenants ανά την υφήλιο και με τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει. θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τη Neo Plaza LTD να προχωρήσει σε συμφωνίες με την καλύτερη δυνατή ομάδα ενοικιαστών.
 
 
H Sonae Sierra
Η Sonae Sierra είναι διεθνής πορτογαλική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών κέντρων. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε 12 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε πελάτες με διαφορετικά γεωγραφικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι βρίσκονται σε Πορτογαλία, Αλγερία, Βραζιλία, Κολομβία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Ισπανία, Τουρκία και Τυνησία. Η Sonae Sierra έχει στην ιδιοκτησία της 46 εμπορικά κέντρα, τρέχουσας αξίας αγοράς περίπου €7 δις, και διαχειρίζεται ή/και εκμισθώνει 82 εμπορικά κέντρα με μεικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 2,7 εκατ. τ.μ. και περίπου 9.300 καταστήματα.

 

 
 
Η Sonae Sierra αναπτύσσει στην παρούσα φάση 14 εμπορικά κέντρα, 9 εκ των οποίων για λογαριασμό τρίτων. Συνεργάζεται με περισσότερους από 20 θεσμικούς επενδυτές και διαχειρίζεται τέσσερα επενδυτικά κεφάλαια ακινήτων για μεγάλο αριθμό επενδυτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός οργανισμός στην Πορτογαλία, απασχολώντας περισσότερα από 46,000 άτομα.
 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ