Ο κολοσσός Sonae Sierra επεκτείνεται στην Κύπρο

Η Neo Plaza ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Sonae Sierra (www.sonaesierra.com) για την παροχή υπηρεσιών εμπορικής διαχείρισης στο  “Neo Plaza”, το πρώτο εκπτωτικό χωριό και ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου. Για το σκοπό αυτό, αλλά και για άλλες επενδυτικές ευκαιρίες, επισκέφτηκε την Κύπρο τις προηγούμενες μέρες ο κ. Duarte Cabral, Manager, Business Development της Sonae Sierra. Η Sonae Sierra είναι διεθνής εταιρεία διαχείρισης ακινήτων με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της. 
 
Το Neo Plaza αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την άνοιξη-καλοκαίρι του 2020, μερικά χιλιόμετρα δυτικά της Λευκωσίας. Το 10,000m² GLA εκπτωτικό χωριό, θα κατασκευαστεί σε μία συνολική έκταση 35,000m², όπου θα υπάρχουν 45-50 καταστήματα με γνωστές μάρκες τα οποία θα προσφέρουν τα προϊόντα τους ολόχρονα με εκπτώσεις από 30-70%, ψυχαγωγικό πάρκο για εκδηλώσεις, ένας μοναδικός παιδότοπος και καταστήματα εστίασης.
 
Διαβάστε ακόμα: Γ. Λακκοτρύπης: Η Κύπρος εδραιώνεται ως πρωταγωνιστής ναυτιλιακών υπηρεσιών
 
Η Sonae Sierra είναι διεθνής πορτογαλική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών κέντρων. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε 12 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε πελάτες με διαφορετικά γεωγραφικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι βρίσκονται σε Πορτογαλία, Αλγερία, Βραζιλία, Κολομβία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Ισπανία, Τουρκία και Τυνησία. Η Sonae Sierra έχει στην ιδιοκτησία της 46 εμπορικά κέντρα, τρέχουσας αξίας αγοράς περίπου €7 δις, και διαχειρίζεται ή/και εκμισθώνει 82 εμπορικά κέντρα με μεικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 2,7 εκατ. τ.μ. και περίπου 9.300 καταστήματα. Η Sonae Sierra αναπτύσσει στην παρούσα φάση 14 εμπορικά κέντρα, 9 εκ των οποίων για λογαριασμό τρίτων. Συνεργάζεται με περισσότερους από 20 θεσμικούς επενδυτές και διαχειρίζεται τέσσερα επενδυτικά κεφάλαια ακινήτων για μεγάλο αριθμό επενδυτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός οργανισμός στην Πορτογαλία, απασχολώντας περισσότερα από 46,000 άτομα.
 
Διαβάστε ακόμα: Προωθούνται τα νομοσχέδια του Fund Industry

Η NEO PLAZA  είναι Κυπριακή Εταιρεία, που απαρτίζεται από ανώτερα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο Λιανεμπόριο και την λειτουργία εμπορικών κέντρων, καθώς και εκτενή γνώση της Κυπριακής οικονομίας και της τοπικής αγοράς. 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες