Ο κολοσσός Sonae Sierra επεκτείνεται στην Κύπρο

InBusinessNews  06/06/2019 07:31
Ο κολοσσός Sonae Sierra επεκτείνεται στην Κύπρο

Ο κολοσσός Sonae Sierra επεκτείνεται στην Κύπρο

InBusinessNews  06/06/2019 07:31
Η Neo Plaza ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Sonae Sierra (www.sonaesierra.com) για την παροχή υπηρεσιών εμπορικής διαχείρισης στο  “Neo Plaza”, το πρώτο εκπτωτικό χωριό και ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου. Για το σκοπό αυτό, αλλά και για άλλες επενδυτικές ευκαιρίες, επισκέφτηκε την Κύπρο τις προηγούμενες μέρες ο κ. Duarte Cabral, Manager, Business Development της Sonae Sierra. Η Sonae Sierra είναι διεθνής εταιρεία διαχείρισης ακινήτων με εξειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της. 

RELATED ARTICLES


 
Το Neo Plaza αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την άνοιξη-καλοκαίρι του 2020, μερικά χιλιόμετρα δυτικά της Λευκωσίας. Το 10,000m² GLA εκπτωτικό χωριό, θα κατασκευαστεί σε μία συνολική έκταση 35,000m², όπου θα υπάρχουν 45-50 καταστήματα με γνωστές μάρκες τα οποία θα προσφέρουν τα προϊόντα τους ολόχρονα με εκπτώσεις από 30-70%, ψυχαγωγικό πάρκο για εκδηλώσεις, ένας μοναδικός παιδότοπος και καταστήματα εστίασης.
 
 
Η Sonae Sierra είναι διεθνής πορτογαλική εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών κέντρων. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε 12 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε πελάτες με διαφορετικά γεωγραφικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι βρίσκονται σε Πορτογαλία, Αλγερία, Βραζιλία, Κολομβία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Ισπανία, Τουρκία και Τυνησία. Η Sonae Sierra έχει στην ιδιοκτησία της 46 εμπορικά κέντρα, τρέχουσας αξίας αγοράς περίπου €7 δις, και διαχειρίζεται ή/και εκμισθώνει 82 εμπορικά κέντρα με μεικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 2,7 εκατ. τ.μ. και περίπου 9.300 καταστήματα. Η Sonae Sierra αναπτύσσει στην παρούσα φάση 14 εμπορικά κέντρα, 9 εκ των οποίων για λογαριασμό τρίτων. Συνεργάζεται με περισσότερους από 20 θεσμικούς επενδυτές και διαχειρίζεται τέσσερα επενδυτικά κεφάλαια ακινήτων για μεγάλο αριθμό επενδυτών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός οργανισμός στην Πορτογαλία, απασχολώντας περισσότερα από 46,000 άτομα.
 
Διαβάστε ακόμα: Προωθούνται τα νομοσχέδια του Fund Industry

Η NEO PLAZA  είναι Κυπριακή Εταιρεία, που απαρτίζεται από ανώτερα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο Λιανεμπόριο και την λειτουργία εμπορικών κέντρων, καθώς και εκτενή γνώση της Κυπριακής οικονομίας και της τοπικής αγοράς. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας