Rosset: Το ζευγάρι Ρώσων παραγωγών ταινιών που έγιναν Κύπριοι

InBusinessNews  18/06/2019 07:31
Rosset: Το ζευγάρι Ρώσων παραγωγών ταινιών που έγιναν Κύπριοι

Rosset: Το ζευγάρι Ρώσων παραγωγών ταινιών που έγιναν Κύπριοι

InBusinessNews  18/06/2019 07:31

Οι παραγωγοί της πρώτης χολιγουντιανής ταινίας που γυρίζεται στην Κύπρο είναι ζευγάρι Ρώσων που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.

Η εταιρεία Altadium Group, με έδρα την Κύπρο, ιδρύθηκε το 2017 και ειδικεύεται στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους, τηλεοπτικών σειρών, καθώς και άλλων τύπων παραγωγής βίντεο, ανάμεσά τους το Portrait of God, Fanyasha. Why do angels need people και Lucky Charms.
 

rossetsos

 
rossetportrait

 

rossetlucky

Διαβάστε ακόμα: Sonae Sierra: Έτσι θα συνεργαστούμε με το Neo Plaza

rossetfanyasha
 

Τα γυρίσματα της ταινίας “S.O.S. - Survive or Sacrifice” ξεκίνησαν με επιτυχία τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, με τον γνωστό ηθοποιό του Χόλυγουντ William “Billy” Baldwin, αλλά και καστ ηθοποιών από την Κύπρο συμπεριλαμβανομένων των: Κρίστοφερ Γκρέκο, Ανδρέα Αροδίτη, Μαρία Ιωάννου, Szymon Piotr Jedrziczyc, Alena Salimianova, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Χρίστο Χρίστοφίδη και Maria Panaseti. 

Διαβάστε ακόμα: Κινέζος Πρέσβης: Ανηθικότητα η στάση των ΗΠΑ κατά Huawei

Από τη Ρωσία στην Κύπρο
Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Vitaly Rosset, ο οποίος παράλληλα είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpine commerce and consulting Group και η Marianna Rosset, η οποία είναι παραγωγός αλλά και ηθοποιός, γνωστή για την ταινία Portrait of God.
 

rosset2

 

rosset3

 

Το ζευγάρι από τη Ρωσία Vitaly και Marianna Rosset είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου και ζουν με τα παιδιά τους στο νησί τα τελευταία δύο χρόνια.

«Είμαστε Κύπριοι»
Η αγάπη και ο ενθουσιασμός της Marianna για την Κύπρο ήταν κάτι περισσότερο από ευδιάκριτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Λεμεσό για την ταινία “S.O.S. - Survive or Sacrifice”, στην οποία συμμετέχουν και αρκετοί Κύπριοι.
 

rosset4

 

«Είμαστε Κύπριοι, θα μείνουμε εδώ», ήταν η χαρακτηριστική έκφραση που χρησιμοποίησε.

Ερωτηθείσα γιατί επέλεξε την Κύπρο, εξήγησε: «Με τον σύζυγό μου επισκεφθήκαμε πολλές χώρες και προσπαθήσαμε να ζήσουμε στο Ντουμπάι, στην Ελβετία και σε άλλους προορισμούς, αλλά δεν νιώσαμε πουθενά αυτό το συναίσθημα που νιώθουμε στην Κύπρο. Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι ανοιχτόκαρδοι και φιλόξενοι, απολαμβάνουμε τον καιρό, ενώ οι ομορφιές και τα φαγητά του νησιού σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου».
 

rosset5

 

Τα κίνητρα και η επιτυχία
Αναφέρθηκε επίσης στα φορολογικά κίνητρα που προσφέρει η Κύπρος αλλά και την ευκολία της δημιουργίας μιας επιχείρησης. «Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι εύκολο να χτίσεις κάτι εδώ και να γίνεις σημαντικός για τη χώρα, ενώ στη Ρωσία γυρίζονται πολλές ταινίες. Εδώ βλέπουμε όμορφους ανθρώπους και τοπία και αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι όμορφο, μία εταιρεία παραγωγής ταινίων για την Κύπρο», είπε σχετικά η ηθοποιός και παραγωγός.
 

rosset6

Διευκρίνισε ακόμα ότι όλα τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, στην οποία θαυμάζει πολλά, ανάμεσά τους η φύση, το κλίμα, οι θάλασσες και το χιόνι.

«Οι ταινίες εδώ θα είναι οι καλύτερες λόγω του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού», είπε η Marianna Rosset.

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, όταν τη ρωτήσαμε γιατί μίλησε με τόσο όμορφα λόγια για την Κύπρο απάντησε απλά: «Αγαπώ την Κύπρο, δεν θα μπορούσα να μην το κάνω».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας