Φθινοπωρινή-Χειμερινή συλλογή Dorothy Perkins

Η συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2018 των Dorothy Perkins εμπνέεται από τη βρετανική κουλτούρα, προσθέτοντας έτσι μια τολμηρή, σύγχρονη πινελιά σε κάθε της κομμάτι.

Τα πλεκτά της φετινής συλλογής είναι εντυπωσιακά και φωτεινά. Η χονδρή τους πλέξη, συνδυασμένη με γυαλιστερές pencil φούστες δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο μείγμα υφάνσεων και αναλογιών. Ψηλή λαιμόκοψη συνδυάζεται με δομημένες φούστες και παντελόνια. Πουλόβερ με χειροποίητη διακόσμηση και τυπωμένα σλόγκαν προσδίδουν μια αίσθηση επισημότητας, όταν φορεθούν με δερμάτινες και tweed φούστες.

Tα παλτά πρωταγωνιστούν σε αυτή τη σεζόν, με νέες ουδέτερες, tweed, φωτεινές και καρό επιλογές. Τα oversized παλτά με ζώνη δημιουργούν ένα chic look, με χαλαρή ζώνη και συνοδευόμενα από μποτάκια. Το στυλ teddy bear αναβαθμίζεται για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, σε biker style. Tα oversized duvet παλτά φλερτάρουν με το sports luxe στυλ. Το ροζ έχει έντονη παρουσία, φορεμένο με animal print.

Το partywear της συλλογής μεταφέρει το αίσθημα της διασκέδασης, αλλά και της ξεγνοιασιάς. Tube φούστες με πούλια, συνδυάζονται με μπλούζες πόλο και oversized πλεκτά με faux γούνα. Σμόκιν φορμάκια φοριούνται με διακοσμημένες τσάντες. Φορέματα με σοκολατί στρασάκια συνδυάζονται με κατάλευκα πουκάμισα. Έντονα κόκκινα animal print ντύνουν φορέματα και αξεσουάρ.

Τα φετινά αξεσουάρ είναι εντυπωσιακά και τολμηρά. Πινελιές χρωμάτων εμφανίζονται σε sock boots και τσάντες cross-body φοριούνται πάνω από hero πλεκτά. Το animal print είναι έντονο σε slouched μποτάκια, slingbacks και oversized τσάντες totes από faux γούνα. Οι τσάντες clutch ανανεώνονται με μεταλλικές λεπτομέρειες σε ροζ και burgundy αποχρώσεις, και συνδυάζονται με μεταλλικά loafers και διακοσμημένα flat παπούτσια.

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών