ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Ανακαινίστηκαν ριζικά Έγκωμη και Κάψαλος

Μάριος Ιωάννου  13/02/2018 07:35
ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Ανακαινίστηκαν ριζικά Έγκωμη και Κάψαλος

ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Ανακαινίστηκαν ριζικά Έγκωμη και Κάψαλος

Μάριος Ιωάννου  13/02/2018 07:35

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ για το 2017 και το 2018 εντάσσονται οι ανακαινίσεις σε Έγκωμη και Κάψαλο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.

RELATED ARTICLES


Η αλυσίδα υπεραγορών εφάρμοσε την εν λόγω στρατηγική εντός του 2017.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα λειτουργήσει το Εστία

Πέραν της πλήρους ανακαίνισης της υπεραγοράς στην Έγκωμη, πραγματοποιήθηκε επίσης επέκταση του πάρκινγκ, τον περασμένο Δεκέμβριο, με επιπλέον 200 θέσεις στάθμευσης.

alfamegaengomianak

Έγκωμη

Οι εργασίες ανακαίνισης στον Κάψαλο της Λεμεσού, καθώς και μεγάλο μέρος των εργασιών στην Έγκωμη, ολοκληρώθηκαν πριν τα Χριστούγεννα του 2017.

Σημειώνεται ότι, παρόλο που οι εργασίες κράτησαν για περισσότερο από έξι μήνες, εντούτοις η κεντρική υπεραγορά της αλυσίδας στη Λευκωσία δεν παρέμεινε ούτε μέρα κλειστή, ενώ καταβλήθηκε προσπάθεια ούτως ώστε να ταλαιπωρηθούν όσο το δυνατό λιγότερο οι πελάτες της.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κύπριος που μπορεί να συντηρήσει το Κράτος για 441 ημέρες

alfamegaengomianak2

Έγκωμη

Η ολική ανανέωση των δύο υπεραγορών περιελάμβανε μετακινήσεις και βελτιώσεις των φρέσκων τμημάτων και των ραφιών.
 
alfamegakapsalosanak3

Κάψαλος

Συνεχίζει με Κολόσσι
Μετά την Έγκωμη και τον Κάψαλο, η εταιρεία προχωρά στις επόμενες ανακαινίσεις των καταστημάτων της, συνεχίζοντας με την υπεραγορά στο Κολόσσι Λεμεσού. Θα ακολουθήσουν οι ανακαινίσεις των υπεραγορών σε Δευτερά, Λινόπετρα και Ακρόπολη, με στόχο να ολοκληρωθούν οι πλείστες εντός του 2018.

alfamegakapsalosanak

Κάψαλος

Εξάλλου, πριν το Πάσχα του 2018 αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο κέντρο διανομής της ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Δάλι, έκτασης 6.000 τ.μ., το οποίο θα αποτελεί τον αποθηκευτικό χώρο για τα προϊόντα και τις εισαγωγές των υπεραγορών.
 
alfamegakapsalosanak2

Κάψαλος

Την ίδια ώρα, η αλυσίδα υπεραγορών προετοιμάζεται για το άνοιγμα τριών καταστημάτων εντός της χρονιάς, Συγκεκριμένα, η υπεραγορά στο Κίτι αναμένεται να λειτουργήσει τον Απρίλιο, ενώ το άνοιγμα της υπεραγοράς στη Λακατάμια και του δεύτερου καταστήματος στην Πάφο τοποθετείται γύρω στον Οκτώβριο.
 
alfamegakapsalosanak5

Κάψαλος
 
Διαβάστε ακόμα: ΑλφαΜέγα: Δεύτερη υπεραγορά στην Πάφο το 2018
 
alfamegakapsalosanak7

Κάψαλος

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας