ΑλφαΜέγα: Δεύτερη υπεραγορά στην Πάφο το 2018

Μάριος Ιωάννου  07/12/2017 07:15
ΑλφαΜέγα: Δεύτερη υπεραγορά στην Πάφο το 2018

ΑλφαΜέγα: Δεύτερη υπεραγορά στην Πάφο το 2018

Μάριος Ιωάννου  07/12/2017 07:15

Το άνοιγμα δεύτερης υπεραγοράς στην Πάφο προγραμματίζει για το 2018 η αλυσίδα υπεραγορών ΑλφαΜέγα. Η νέα υπεραγορά αναμένεται να λειτουργήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου της νέας χρονιάς.

Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στο πρώην E&S Αφροδίτη, το οποίο έχει εξαγοραστεί, σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 2,500 τ.μ.

Πρόκειται για τη δεύτερη υπεραγορά της αλυσίδας στην Πάφο, η οποία μέχρι στιγμής απαριθμεί συνολικά 12 υπεραγορές ανά το παγκύπριο, συμπεριλαμβανομένου και του convenience store στη Μαρίνα Λεμεσού.

Ο χώρος που επελέγη είναι στρατηγικής σημασίας, αφού η συγκεκριμένη τοποθεσία στην οποία θα ανεγερθεί η υπεραγορά βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της Πάφου, δηλαδή επί της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου, ενώ την ίδια ώρα είναι πλησίον του πιο τουριστικού δρόμου της πόλης, δηλαδή της περιοχής των Τάφων των Βασιλέων και κοντά στο Kings Avenue Mall. Η νέα υπεραγορά θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τις ανάγκες αφενός  μεγάλου αριθμού νοικοκυριών που διαμένει στην περιοχή και αφετέρου των τουριστών, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

320 νέες θέσεις εργασίας για 3 καταστήματα
Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή αλυσίδα προγραμματίζει το άνοιγμα συνολικά τριών υπεραγορών το 2018. Λίγο πριν το Πάσχα αναμένεται να λειτουργήσει η υπεραγορά στο Κίτι, στον χώρο όπου βρισκόταν η πρώην υπεραγορά Ορφανίδης, σε χώρο 2,000 τ.μ. Εξάλλου, στα τέλη Οκτώβριου του 2018 προγραμματίζεται το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της υπεραγοράς στη Λακατάμια, συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ. 

Διαβάστε ακόμα: ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Έρχεται το κατάστημα στο Κίτι

Σημειώνεται ακόμα ότι και οι τρεις νέες υπεραγορές θα περιλαμβάνουν άνετους χώρους στάθμευσης, όπως επίσης όλα τα φρέσκα τμήματα, συμπεριλαμβανόμενης καφετέριας και ψησταριάς. Ταυτόχρονα είναι σχεδιασμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ώστε να προφέρουν στον καταναλωτή τη μέγιστη εμπειρία ψωνίσματος.

Διαβάστε ακόμα: Κάθοδος ΑλφαΜέγα στη Λακατάμια

Υπολογίζεται ότι στο πλαίσιο της λειτουργίας των τριών νέων υπεραγορών, θα δημιουργηθούν μέσα στο 2018 πέραν των 320 νέων θέσεων εργασίας για να καλύψουν τις ανάγκες στα καταστήματα της Λακατάμιας, της Πάφου και του Κιτίου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας