Πότε θα προσκομίζεται safe pass στις υπεραγορές-Διευκρινίσεις ΠΑΣΥΠΕ

InBusinessNews  09/05/2021 15:50
Πότε θα προσκομίζεται safe pass στις υπεραγορές-Διευκρινίσεις ΠΑΣΥΠΕ

Πότε θα προσκομίζεται safe pass στις υπεραγορές-Διευκρινίσεις ΠΑΣΥΠΕ

InBusinessNews  09/05/2021 15:50

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών (ΠΑΣΥΠΕ) με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή διευκρινίζει προς τους καταναλωτές ότι δεν απαιτείται το safe pass για ψώνια στις υπεραγορές, αλλά απαιτείται σε περίπτωση που οι πελάτες αποφασίσουν να επισκεφθούν τον χώρο εστίασης της υπεραγοράς που λειτουργεί σε εξωτερικό χώρο για φαγητό ή καφέ.

Διευκρινίζει περαιτέρω ότι για τις υπεραγορές που λειτουργούν σε εμπορικά κέντρα, δεν απαιτείται το safe pass νοουμένου ότι οι καταναλωτές θα μεταβούν αποκλειστικά μόνο την υπεραγορά και μετά θα αποχωρήσουν χωρίς να διακινηθούν στα άλλα καταστήματα στον ευρύτερο χώρο των εμπορικών κέντρων. Σε περίπτωση που αποφασίσουν να το πράξουν προαπαιτείται το safe pass, εξηγεί.

Διαβάστε ακόμη: 

Safe pass σε όλα τα καταστήματα άνω των 500 τ.μ.

Λιανεμπόριο: Restart με εκπτώσεις και κόπωση από το άνοιξε-κλείσε

Και στις υπεραγορές εντός των malls χωρίς coronapass

Χωρίς coronapass σε υπεραγορές, φούρνους και ζαχαροπλαστεία

Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι από την Δευτέρα 10.05.2021 καταργείται η υποχρέωση για εξυπηρέτηση μέχρι τις 9:00 το πρωί αποκλειστικά και μόνο ατόμων ΑΜΕΑ και ατόμων άνω των 65 ετών.    

Συμπληρώνει τέλος πως το υφιστάμενο καθεστώς λειτουργίας των υπεραγορών, αλλά και των άλλων συναφών καταστημάτων τροφίμων, κατά την πανδημία, παραμένει το ίδιο χωρίς οποιεσδήποτε διαφοροποιήσεις όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας