Και στις υπεραγορές εντός των malls χωρίς coronapass

Μάριος Ιωάννου  07/05/2021 15:10
Και στις υπεραγορές εντός των malls χωρίς coronapass

Και στις υπεραγορές εντός των malls χωρίς coronapass

Μάριος Ιωάννου  07/05/2021 15:10

Πρόσβαση χωρίς την προσκόμιση του coronapass θα έχουν οι πολίτες στις υπεραγορές που στεγάζονται εντός των κλειστών εμπορικών κέντρων.

Το αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες από τη Δευτέρα 10 Μαΐου για τις επισκέψεις τους στα malls, δεν απαιτείται για την επίσκεψη αποκλειστικά σε υπεραγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιανεμπόριο: Restart με εκπτώσεις και κόπωση από το άνοιξε-κλείσε

Χωρίς coronapass σε υπεραγορές, φούρνους και ζαχαροπλαστεία

Coronapass: Σε ποιες επιχειρήσεις θα είναι υποχρεωτικό και σε ποιες όχι

Ερωτηθείς από το InBusinessNews ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΥΛΕ, Μάριος Αντωνίου τόνισε ότι οι επισκέπτες που εισέρχονται στα εμπορικά κέντρα αποκλειστικά για ψώνια από την υπεραγορά, δεν θα πρέπει να προσκομίζουν το αποδεικτικό στοιχείο (πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με μια δόση και αφού έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων, ή αποδεικτικό ότι ένα άτομο έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες ή αρνητικό PCR ή rapid test με ισχύ 72 ωρών).

Κληθείς να αναφέρει πώς θα γίνεται ο έλεγχος από τους λειτουργούς της Αστυνομίας ή των αρμόδιων Υπουργείων/Τμημάτων, ο κ. Αντωνίου εξήγησε ότι οι επισκέπτες των υπεραγορών εντός των malls, οι οποίοι δεν έχουν στη διάθεσή τους coronapass, οφείλουν να μην απομακρύνονται από τον χώρο της υπεραγοράς.

«Σε περίπτωση που κάποιος περιφέρεται εντός των διαδρόμων του mall ή βρεθεί στην άλλη μεριά του εμπορικού κέντρου χωρίς coronapass, τότε δεν δικαιολογείται», επεσήμανε σχετικά.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας