Run in Colour με την στήριξη της Τράπεζας Κύπρου

Με σύνθημα JOIN THE FUN και τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου το Run in Colour η διεθνής εκδήλωση που περιλαμβάνει 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ή περπάτημα γεμάτα εμπειρία από χρώματα προσκαλεί όλους να συμμετέχουν και να στηρίξουν το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διεθνής εκδήλωση Run in Colour – Τρέξε Μέσα στο Χρώμα - που αποτελείται από πέντε χιλιόμετρα τρέξιμο ή βάδισμα ανακοινώνει την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων της σε κεντρικά σημεία σε όλες τις πόλεις. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού στις 17 Οκτωβρίου στις 3 το απόγευμα. 

Όπως σημειώνεται, το Run in Colour - powered by Bank of Cyprus, sponsored by University of Nicosia - έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να προσφέρει σε όλους μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας γεμάτη χρώματα. Στην εκδήλωση Run in Colour οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τη διαδρομή χρωμάτων και ένα super μουσικό φεστιβάλ ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους για τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τώρα το εισιτήριό τους διαδικτυακά στο www.runincolour.com σε όλες τις πόλεις σε κεντρικά σημεία πώλησης. Με την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστική μπλούζα Run in Colour και προστατευτικά γυαλιά.

Σημεία πώλησης:
-Λεμεσός - Περίπτερο Άγιος Νικόλαος ή σε ένα περίπτερο SO-EASY
-Πάφος - Περίπτερο Time-Out
-Λάρνακα - Περίπτερο Τζιοβάνι
-Λευκωσία - Περίπτερο Οκτάγωνο.

Το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης του Run in Colour στην Κύπρο, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δήλωσε «Ζητάμε  τη στήριξη και κινητοποίηση όλων! Επιχειρήσεις, παρέες και οικογένειες βάζουμε όλοι τα αθλητικά μας, συμμετέχουμε στο Run in Colour, γινόμαστε πολύχρωμοι, διασκεδάζουμε και στηρίζουμε τα παιδιά που το χρειάζονται περισσότερο.

Η διοργάνωση που αποσκοπεί να γίνει θεσμός τοποθετεί τη χώρα μας στο επίκεντρο με στόχο να προσφέρει σε όλους μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και ανταπόδοσης».

Η εκδήλωση Run in Colour, η πιο διασκεδαστική εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο αποτελεί και την εναρκτήρια εκδήλωση των ΛΕΜΕΣΙΩΝ, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού. Το Run in Colour δημιουργήθηκε για να παρακινήσει τους ανθρώπους κάθε ηλικίας να βγουν από τα σπίτια τους, να αλλάξουν συνήθειες και να μπουν στη δράση. Οι συμμετέχοντες τρέχουν ή περπατούν 5 χιλιόμετρα και σε κάθε χιλιόμετρο γίνονται πολύχρωμοι μέσα από ειδικούς σταθμούς με χρώματα. 

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης Run in Colour είναι ένα πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ με γνωστούς καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης βρίσκοτναι όλες οι πληροφορίες. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για το Παιδοογκολογικό Τμήμα, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor