Διαγωνισμός STAROIL για την παραλία

Η εταιρεία STAROIL εφοδιάζει τον καταναλωτή με όλα τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία, προσφέροντας μέχρι το τέλος Αυγούστου, 50 star-πακέτα με όλα όσα θα χρειαστεί κανείς για μια υπέροχη απόδραση δίπλα στο κύμα.
 
Τα πακέτα θα κληρωθούν μέσω ενός νέου και άκρως καλοκαιρινού διαγωνισμού στο Facebook: «STAROIL σε… “εξοπλίζει” για την παραλία!».

Κάθε πακέτο «απόδρασης» για την παραλία της STAROIL περιλαμβάνει όλα όσα πραγματικά χρειαζόμαστε έτσι ώστε να κάνουμε τη μέρα μας στη θάλασσα ακόμη πιο ευχάριστη και διασκεδαστική, όπως ρακέτες παραλίας, πετσέτα, μεταλλικό ποτήρι (thermos), παγωνιέρα και προστατευτικό ηλίου για το εσωτερικό του αυτοκινήτου (sunshade).

Μπορεί να μπει κανείς στη σελίδα της STAROIL στο Facebook www.facebook.com/StaroilCyprus, να απαντήσει στην ερώτηση του διαγωνισμού, να κάνει Share και να διεκδικίσει απλά και εύκολα το απόλυτο beach-kit του καλοκαιριού.

Ο διαγωνισμός ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου 2015. Κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύονται με κλήρωση 10 νικητές, οι οποίοι θα ανακοινώνονται στη σελίδα της STAROIL στο Facebook.

Μοναδική προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στην κλήρωση είναι να απαντήσετε σωστά στην ερώτηση και να κάνετε share τον διαγωνισμό.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor