Imperio: Πράσινη Εβδομάδα

Μέσα στα πλαίσια της εταιρική κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Imperio, καθιερώνεται η "Πράσινη Εβδομάδα" (Green Office Week). Από τις 29 Ιουνίου 2015 μέχρι τις 3 Ιουλίου σύσσωμοι το προσωπικό, η διεύθυνση και οι συνεργάτες αφιερώνουν λίγα λεπτά για κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα της Πράσινης Εβδομάδας περιλαμβάνει καθαρισμό παραλιών, δενδροφύτευση σε πάρκα, μικρές διαλέξεις για υιοθέτηση ενός διαφορετικού τρόπου ζωής φιλικότερου προς το περιβάλλον, εξοικονόμηση ενέργειας για μια ώρα κάθε ημέρα για την εβδομάδα αυτή.

Ο Αλέξανδρος Χριστοφόρου επικεφαλής της προσπάθειας αυτής σχολίασε: "Η Κύπρος σαν κράτος κάνει αρκετά βήματα για να καταφέρει να γίνει φιλικότερη προς το περιβάλλον αλλά δε φτάνει μόνο αυτό, πρέπει και σαν πολίτες ο καθένας μας ξεχωριστά να νοιαστούμε για το χώρο που ζούμε και να εκτιμήσουμε όλα τα αγαθά που μας δίνει απλόχερα η φύση.  Το λιγότερο λοιπόν που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να περιορίσουμε τα απορρίμματα που κληροδοτούμε στον τόπο μας ώστε να συνεχίσουμε για πολλά ακόμη χρόνια να απολαμβάνουμε την ομορφιά της Κύπρου μας. Ας κάνουμε λοιπόν την Κύπρο μας ακόμη πιο όμορφη".

Η περιβαλλοντική πολιτική της Imperio περιγράφεται και στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.imperio-group.com/environmental-policy

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor