Επιτυχής ημερίδα της Alpha Bank

INBusinessNews  12/07/2013 12:18
Επιτυχής ημερίδα της Alpha Bank

Επιτυχής ημερίδα της Alpha Bank

INBusinessNews  12/07/2013 12:18
Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα «Το Μνημόνιο και η Κυπριακή Οικονομία: Μαθήματα από την Ελλάδα», που διοργάνωσε η Alpha Bank Cyprus Ltd, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. 
 
Πέραν των 330 συμμετεχόντων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κορυφαίους οικονομολόγους και εισηγητές για την κυπριακή και ελληνική οικονομία. Στην ημερίδα μίλησαν οι: Μιχάλης Μασουράκης, Ανώτερος  Διευθυντής  Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank A.E., και Πρόεδρος  του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Θεόδωρος Πελαγίδης, Non-resident Senior Fellow, The Brookings Institution , Η.Π.Α. και Καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπως επίσης, ο Αντρέας Χριστοφίδης, Managing Director της KPMG Limited.  
 
Ορισμένα από τα θέματα που καλύφθηκαν ήταν:
 
• Σε ποια σημεία ομοιάζουν και σε ποια διαφέρουν οι περιπτώσεις Ελλάδας και Κύπρου ως προς τα αίτια της κρίσης, την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα των Μνημονίων. 
• Τι αποτελέσματα έχουν φέρει, μέχρι σήμερα, τα μέτρα εξυγίανσης που εφάρμοσε η Ελλάδα και πώς μπορεί από αυτά να διδαχθεί η Κύπρος, τώρα που βρίσκεται στην αρχή της προσπάθειας. 
• Πώς ελίσσεται ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας στο νέο κοινωνικοοικονομικό και τραπεζικό περιβάλλον και ποιες ανάλογες ή άλλες κινήσεις θα μπορούσαν να αποδειχθούν ευεργετικές για τις κυπριακές επιχειρήσεις.
 
Στην ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό οι κύριοι, Γεώργιος Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Alpha Bank Cyprus Ltd και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, Πρύτανης, Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οργάνωση: Alpha Bank Cyprus Ltd. Υποστηρικτής: Πανεπιστήμιο Κύπρου. Συντονισμός: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό INBusiness και inbusinessnews.com.
 
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name
Name
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name
 
Name

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας