Τιμητική διάκριση στον Κίκη Λευκαρίτη από την Ιταλία

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Πρέσβη της Ιταλίας, κ. Alfredo Bastianelli, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, κ. Κίκης Λευκαρίτης, παρασημοφορήθηκε με τον τίτλο του Ανώτατου Αξιωματούχου της Ιταλικής Κυβέρνησης. Πρόκειται για ύψιστη τιμητική διάκριση η οποία απονεμήθηκε μετά από απόφαση του Προέδρου της Ιταλίας, κ. Giorgio Napolitano.

Ο  κ. Λευκαρίτης τιμήθηκε για την άριστη συνεργασία που διατηρεί με την Ιταλία, την εμπορική συνεργασία με ιταλικές εταιρείες, το σεβασμό και την εκτίμηση που χαίρει από την κυπριακή κοινωνία, την προώθηση της Ιταλικής κουλτούρας στην Κύπρο καθώς και για τη συμβολή του στον Ιταλικό μορφωτικό μήνα.

Στην παρουσία προσωπικοτήτων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, της οικογένειας του τιμώμενου και στενών συνεργατών του, ο Ιταλός Πρέσβης εξήρε την προσφορά του κ. Λευκαρίτη στην κυπριακή οικονομία καθώς και τη συμβολή του στο εμπορικό ισοζύγιο μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και ο Όμιλος Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη έχουν αναπτύξει ισχυρή συνεργασία με πολλές Ιταλικές εταιρείες, κυρίως στον τομέα των πετρελαιοειδών.

Ο κ. Κίκης Λευκαρίτης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την τιμητική διάκριση, τονίζοντας ότι η διάκριση αυτή τιμά όχι μόνο τον ίδιο προσωπικά αλλά όλη την οικογένεια Λευκαρίτη, την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ καθώς και ολόκληρο τον Όμιλο Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor