Τιμητική διάκριση στον Κίκη Λευκαρίτη από την Ιταλία

INBusinessNews  25/10/2012 13:20
Τιμητική διάκριση στον Κίκη Λευκαρίτη από την Ιταλία

Τιμητική διάκριση στον Κίκη Λευκαρίτη από την Ιταλία

INBusinessNews  25/10/2012 13:20

Σε μια σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Πρέσβη της Ιταλίας, κ. Alfredo Bastianelli, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, κ. Κίκης Λευκαρίτης, παρασημοφορήθηκε με τον τίτλο του Ανώτατου Αξιωματούχου της Ιταλικής Κυβέρνησης. Πρόκειται για ύψιστη τιμητική διάκριση η οποία απονεμήθηκε μετά από απόφαση του Προέδρου της Ιταλίας, κ. Giorgio Napolitano.

Ο  κ. Λευκαρίτης τιμήθηκε για την άριστη συνεργασία που διατηρεί με την Ιταλία, την εμπορική συνεργασία με ιταλικές εταιρείες, το σεβασμό και την εκτίμηση που χαίρει από την κυπριακή κοινωνία, την προώθηση της Ιταλικής κουλτούρας στην Κύπρο καθώς και για τη συμβολή του στον Ιταλικό μορφωτικό μήνα.

Στην παρουσία προσωπικοτήτων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, της οικογένειας του τιμώμενου και στενών συνεργατών του, ο Ιταλός Πρέσβης εξήρε την προσφορά του κ. Λευκαρίτη στην κυπριακή οικονομία καθώς και τη συμβολή του στο εμπορικό ισοζύγιο μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και ο Όμιλος Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη έχουν αναπτύξει ισχυρή συνεργασία με πολλές Ιταλικές εταιρείες, κυρίως στον τομέα των πετρελαιοειδών.

Ο κ. Κίκης Λευκαρίτης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την τιμητική διάκριση, τονίζοντας ότι η διάκριση αυτή τιμά όχι μόνο τον ίδιο προσωπικά αλλά όλη την οικογένεια Λευκαρίτη, την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ καθώς και ολόκληρο τον Όμιλο Εταιρειών Α/φοι Λευκαρίτη.

 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας