Ο #VirtualSanta κοντά στα παιδιά

Είναι από τις πιο όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Έχουμε ποζάρει δίπλα του, έχουμε ανοίξει τα δώρα που μας άφησε κάτω απ’ το δέντρο, τον λατρέψαμε, τον αμφισβητήσαμε, τον αγαπήσαμε απ’ την αρχή μαζί με τα μικρά παιδιά μας… Όπως και να ‘χει, τέτοιες μέρες τον περιμένουμε ξανά για να μοιράσει χαμόγελα, αγκαλιές και δώρα. Μόνο που αυτά τα Χριστούγεννα θα’ ναι διαφορετικά και για τον ίδιο και για μας. 
 
Γι’ αυτό μέχρι να τον δούμε ολοζώντανο μπροστά μας, με την μακριά λευκή γενειάδα του και την κόκκινη στολή του, το #SupportCy, η Τράπεζα Κύπρου και ο Οργανισμός Reaction ανέλαβαν να χαρίσουν στα παιδιά αυτήν ακριβώς τη στιγμή, που είναι η πιο όμορφη και μαγική ανάμνηση των γιορτών μας. Πως; Μέσα από τη δράση #VirtualSanta όπου ο Άγιος Βασίλης σε ένα παραμυθένιο σκηνικό θα μιλήσει με κάθε παιδί που το επιθυμεί, με όχημά τους τις οθόνες υπολογιστών, κινητών και tablet.
 
Η δράση «Ψηφιακός Άγιος Βασίλης» #VirtualSanta, απευθύνεται τόσο σε παιδιά ατομικά (με την παρουσία των γονέων/κηδεμόνων τους), όσο και σε σχολικές τάξεις ή άλλες ομάδες παιδιών σε όλη την Κύπρο και όχι μόνο.
 
Αυτό που έχετε να κάνετε αν είστε γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, ή διευθύνετε ένα σχολείο ή νηπιαγωγείο είναι να επικοινωνήσετε γραπτώς μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου στο https://forms.gle/WA3g5d2WgLwnHiQ47 εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για online συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη. Θα σας ζητηθούν ελάχιστα αναγκαία στοιχεία επικοινωνίας στην βάση του GDPR μέσω google form (disclaimer).
 
Να έχετε υπόψη σας πως ο Άγιος Βασίλης θα κάνει ερωτήσεις στο κάθε παιδί, οι οποίες θα σας σταλούν προηγουμένως, ενώ θα μπορεί, εάν του ζητηθεί να κάνει και ο ίδιος σχόλια σε πιθανές επιθυμίες του κάθε παιδιού.
 
Οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής των ηλεκτρονικών συναντήσεων θα πραγματοποιούνται μετά από συνεννόηση και πάντοτε στην παρουσία γονέων/κηδεμόνων ή εκπαιδευτικών. 
 
Οι συνομιλίες δεν θα οπτικογραφούνται.
 
Τον #VirtualSanta φέρνουν κοντά στα παιδιά το #SupportCY, η Τράπεζα Κύπρου και ο Οργανισμός Reaction μαζί με τις εταιρίες Petrolina, Marks & Spencer, Nicosia Mall, Public, Unicars, Kean, Arnold’s Digital Printers, Leroy Merlin και Procopiou Medical.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor