Δωρεά $150,000 από την Novartis Pharma Services Inc. Cyprus κατά του COVID-19

Με αίσθημα ευθύνης και συνεχώς ανταποκρινόμενη στις νέες ανάγκες που επιτάσσει η αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης του COVID-19, η Novartis Pharma Services Inc. Cyprus ανακοινώνει τη δωρεά 150,000 δολαρίων Αμερικής για τη χρηματοδότηση του προγράμματος υποδομών του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου, που αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 και ειδικότερα για την αγορά αναπνευστήρων. Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το κράτος και ειδικότερα το Υπουργείο Υγείας. 
 
«Η Novartis υποστηρίζει τις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Κύπρου & Μάλτας, κ. Frederik Halberg. «Το πρόγραμμα αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και η υποστήριξη θα είναι σημαντική και ουσιαστική για τον λαό της Κύπρου. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να διευρύνουμε την πρόσβαση στην υγεία, τώρα περισσότερο από ποτέ. Σε αυτό το πλαίσιο, προχωράμε άμεσα στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας για την άμεση ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων και των σχετικών δομών που μάχονται για την πανδημία.»
 
Αξιοποιώντας πόρους του Ταμείου Απόκρισης στον COVID-19 που έχει συσταθεί από την μητρική εταιρία, η Novartis Pharma Services Inc. Cyprus, σε συνεργασία με το συντονιστικό τμήμα του Υπουργείου Υγείας προχωράει στη δωρεά του ποσού των 150,000 δολαρίων για αγορά αναπνευστήρων.
 
Mπορείτε ενημερωθείτε σχετικά με το Παγκόσμιο Ταμείο Απόκρισης στον COVID-19 εδώ: COVID 19 Global Response Fund.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor