Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές παίζουν στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  18/02/2020 09:00
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές παίζουν στην Κύπρο

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές παίζουν στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  18/02/2020 09:00

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Dream Team, το Aphrodite Hills Resort και το Masters Football UK, παίζουν τα πιο δυναμικά ντέρμπι του 2020. Διοργανώνονται τα μεγαλύτερα προπονητικά camps με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για τα υποσχόμενα νεαρά ταλέντα από 5-14 ετών.

RELATED ARTICLES

Οι μικροί φιλόδοξοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά ποδοσφαιρικούς θρύλους που άφησαν ιστορία στα γήπεδα, αλλά και να προπονηθούν από τους Louis Garcia, Emile Heskey, Pascal Chimbonda, David Thompson, Gabby Agbonlahor, Paul Parker και άλλα τρανταχτά ονόματα του Αγγλικού Πρωταθλήματος.
 
Τα προπονητικά camps, θα διεξάγονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Aphrodite Hills Resort ενώ οι νεαροί παίχτες στο τέλος κάθε camp θα φεύγουν με αποκλειστικό και αναμνηστικό ποδοσφαιρικό kit, πιστοποιητικό και μετάλλιο συμμετοχής. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε με έμφαση στην ανάπτυξη σύνθετων αθλητικών δεξιοτήτων, φυσικών σωματικών ικανοτήτων, ταχύτητα, ευκινησία, ευλυγισία και δύναμη. 

Η μοναδικότητα της εμπειρίας, οι αναμνήσεις, οι γνώσεις και τα συναισθήματα ολοκλήρωσης των παιδικών ονείρων, δεν θα καταγραφούν σε πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς δεν μπορούν να μετρηθούν.

Οι ημερομηνίες προγράμματος έχουν ήδη καθοριστεί για το 2020 ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση των ονομάτων των θρυλικών ποδοσφαιριστών για το 2021. 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στα MASTERS FOOTBALL CAMPS,  επισκεφθείτε το https://www.aphroditehills.com/masters-football-camps/ ή επικοινωνήστε στο 26 82 82 82. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας