Η Heineken® σε στέλνει στον Τελικό του UEFA Champions League

Ξεκινά η νέα αγωνιστική περίοδος του UEFA Champions League, της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, και η διεθνώς αναγνωρισμένη premium μπύρα Heineken®, παραμένει για μια ακόμη σεζόν επίσημος χορηγός. Με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άτομα να παρακολουθούν το UEFA Champions League κάθε χρόνο, η Heineken® είναι παρούσα στις συγκινήσεις που προσφέρει ο κάθε αγώνας, χαρίζοντας συναρπαστικά δώρα. 

Γιορτάζοντας τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και τη χορηγική της συνεργασία, η  Heineken® κυκλοφορεί συλλεκτικές συσκευασίες με θέμα το UEFA Champions League 2019 - 2020 και χαρίζει δώρα που κανείς δεν θέλει να χάσει - όπως άλλωστε συμβαίνει και με τις φάσεις και τα γκολ των αγώνων! Με αγορά οποιασδήποτε συλλεκτικής συσκευασίας Heineken® can, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, καταχωρώντας στο www.heineken.gr τον μοναδικό κωδικό που υπάρχει κάτω από το καπάκι κάθε μπύρας. Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να διεκδικήσουν 6 πολυπόθητα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης για να ζήσουν από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, 90 κονσόλες PlayStation 4 (PS4) και 450 Match Night Kits που περιλαμβάνουν μπύρες Heineken® και ό,τι άλλο χρειάζεται κανείς για να απολαύσει το UEFA Champions League στο έπακρο. 

Με την πρώτη αγωνιστική να ξεκινά στις 17-18 Σεπτεμβρίου με αρκετά ενδιαφέροντες ομίλους και πολύ δυνατές ομάδες, η Heineken® μας προτρέπει να μοιραστούμε την εμπειρία και τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει ο κάθε αγώνας με φίλους και οικογένεια. Όπως άλλωστε υποδηλώνει και το σλόγκαν της ‘It’s better together’, ποδόσφαιρο και παγωμένη μπύρα Heineken® είναι η καλύτερη αφορμή για να έρθουμε πιο κοντά.

Η πολύχρονη συνεργασία της με την UEFA, η οποία ξεκίνησε το 1994, καθιστά την Heineken® ένα από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία της με την UEFA, η Heineken® παραμένει επίσημος χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ η συνεργασία συμπεριλαμβάνει και τo UEFA Super Cup 2020. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor