McDonald’s: Happy Readers - Ένα βιβλίο με κάθε Happy Meal

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί θεμελιώδη αρχή της φιλοσοφίας της McDonald’s σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κοινωνική υπευθυνότητα και ευσυνειδησία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις αξίες και το όραμα της εταιρείας. Οι ποικίλες ενέργειες που διοργανώνονται, έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και σ’ αυτά τα πλαίσια η McDonald’s προχώρησε στη δημιουργία του προγράμματος Happy Readers. 
 
Τα παιδιά και η πνευματική τους καλλιέργεια είναι βασική προτεραιότητα για την εταιρεία και το Happy Readers δίνει την ευκαιρία στο παιδί αντί για παιχνίδι, με την αγορά κάθε Happy Meal, να πάρει ένα βιβλίο παιδικών παραμυθιών από τη διάσημη συγγραφέα Cressida Cowell με τίτλο «Οι Περιπέτειες των Διδύμων Τρίτοπ».
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως σκοπό να καλλιεργήσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και ταυτόχρονα να αυξήσει τον ποιοτικό χρόνο που μοιράζεται η οικογένεια. 
 
Η Cressida Cowell είναι βραβευμένη Αγγλίδα συγγραφέας με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια.   Έγραψε συνολικά 29 βιβλία, μεταξύ άλλων και το “How to train your Dragon”, το οποίο έγινε και ταινία.

Σε συνεργασία με τη McDonald’s , η συγγραφέας έγραψε μια σειρά από 12 βιβλία που διατίθενται αποκλειστικά στα εστιατόρια McDonald’s. Η συλλογή περιγράφει τις ‘’Περιπέτειες των Διδύμων Τρίτοπ" που μαζί με την οικογένεια τους ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, στη γη των Δεινοσαύρων. Για κάθε βιβλίο υπάρχει διαθέσιμη και η ψηφιακή μορφή όπου τα παιδιά μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετο περιεχόμενο, όπως ήχους και κινούμενα σχέδια, μέσω της εφαρμογής Happy Studio.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 6 από τα 12 βιβλία της σειράς. Μέχρι το τέλος του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η συλλογή.

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor