Ημέρα γιορτής στη Lidl Food Academy

Δελτίο Τύπου  24/04/2019 16:05
Ημέρα γιορτής στη Lidl Food Academy

Ημέρα γιορτής στη Lidl Food Academy

Δελτίο Τύπου  24/04/2019 16:05

Κάτι πολύ ξεχωριστό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου στη Λευκωσία. Η Lidl Food Academy φόρεσε τα γιορτινά της και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους στις ειδικά διακοσμημένες εγκαταστάσεις της στην οδό Στασικράτους 34, για να ζήσουν από κοντά μία αξέχαστη γιορτινή εμπειρία με πολλές εκπλήξεις, ευχάριστες δραστηριότητες, ξεχωριστές γεύσεις και γαργαλιστικές μυρωδιές. 
 

lidlfoodacademyFASI2

 

Από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι, η Lidl Food Academy πρόσφερε δροσιστικές λεμονάδες και φρεσκοφουρνισμένα πασχαλινά εδέσματα, τα έσοδα των οποίων δόθηκαν προς όφελος του Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση του προγράμματος «Το πρόγευμα του μαθητή» του τμήματος νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Εκ μέρους της Lidl Κύπρου, η κυρία Φωτεινή Παλληκαρίδου ευχαρίστησε το κοινό για τη συνεισφορά του στον Ερυθρό Σταυρό και τόνισε τη σπουδαιότητα της στήριξης στο έργο του τμήματος νέων. Εκ μέρους του Ερυθρού Σταυρού μίλησε η κυρία Βανέσσα Κυπριανού, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά της τη Lidl Κύπρου για τη σημαντική στήριξή της στο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που έγινε θεσμός και μέσα από αυτό μπορεί να προσφερθεί βοήθεια στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 
 

lidlfoodacademyFASI3


Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα διασκεδαστικό πρωινό παρέα με γνωστούς ποδοσφαιριστές υπό τους ήχους της μουσικής από Live Link.
 
lidlfoodacademyFASI4


Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν περιλαμβάνονται η διακόσμηση πασχαλινών αβγών, η κατασκευή cupcakes, photobooth με διασκεδαστικό background και πολύχρωμα αξεσουάρ για αστείες εορταστικές πόζες. 
 
lidlfoodacademyFASI5


Μέσα στην ακαδημία πραγματοποιήθηκε μάθημα μαγειρικής με θέμα: «Κυπριακό Πασχαλινό Τραπέζι» από τον σεφ της Ακαδημίας Κωνσταντίνο Πετεβίνο, ο οποίος δήλωσε πως είναι μεγάλη χαρά γι’ αυτόν η ευκαιρία που του δίνεται μέσα από τη συνεργασία του με τη Lidl Κύπρου, να μαθαίνει στους τυχερούς νικητές που συμμετέχουν στα μαθήματα μαγειρικής, νέες αλλά και παραδοσιακές συνταγές της κυπριακής κουζίνας. Σ’ αυτό το μάθημα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν εύκολα και γρήγορα να φτιάξουν οι ίδιοι φλαούνες με χαλούμι και αναρί Γάλπο αλλά και χειροποίητα σοκολατένια πασχαλινά αβγά με σοκολάτες Fin Carre. Η εκδήλωση έκλεισε ευχάριστα με έναν τυχερό νικητή που κέρδισε το μίξερ της Lidl Silver Crest!
 
lidlfoodacademyFASI6
 
lidlfoodacademyFASI7

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας