H ομάδα της Parimatch σε City Hunt

Οι υπάλληλοι της Parimatch, είχαν την ευκαιρία την περασμένη Παρασκευή, 12/04/2019 να συμμετέχουν σε ένα εταιρικό παιχνίδι “City Hunt”.

Το City Hunt ήταν ένα υπαίθριο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού που διαδραματίστηκε στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού (Παλιά πόλη) και ήταν ένας συνδυασμός των παιχνιδιών του Escape Room και ενός παραδοσιακού παιχνιδιού κρυμμένου θησαυρού. Το σενάριό του είχε παραμείνει μυστικό για όλους τους υπαλλήλους μέχρι την ημερομηνία του παιχνιδιού!

Οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων της Ανώτατης Διοίκησης χωρίστηκαν σε ομάδες και τους δόθηκε η «αποστολή» να ολοκληρώσουν το παιχνίδι, λύνοντας διάφορους γρίφους και ψάχνοντας διάφορα σημεία ώστε να βρουν τον Conor McGregor, ο οποίος είναι ο Brand Ambassador της Parimatch. 
 


Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch, με επικεφαλής την Group HR Director, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου είχε στόχο μέσω αυτής της ομαδικής δραστηριότητας να ενθαρρύνει τη συνεργασία, την επικοινωνία, τη στρατηγική και την ομαδική εργασία, ενισχύοντας παράλληλα τις διαπροσωπικές δεξιότητες των εργαζομένων και γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των διαφορετικών κουλτούρων των υπαλλήλων.
 


Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού προγραμματίζει τακτικά διάφορες εταιρικές εκδηλώσεις και ομαδικές δραστηριότητες, ενδυναμώνοντας την κουλτούρα της εταιρείας, η οποία δίνει έμφαση στο να παρακινεί το προσωπικό της και να το κάνει να ξεφεύγει από την ρουτίνα.
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor