Συγκινητική συμμετοχή στον έρανο του Ερυθρού σταυρού

Η αυθόρμητη και ειλικρινής ανταπόκριση στον Παγκύπριο Έρανο του Ερυθρού Σταυρού είναι συγκινητική και στέλλει για μια ακόμη φορά το μήνυμα ότι, οι άνθρωποι του τόπου μας γνοιάζονται και ευαισθητοποιούνται στα κοινωνικά προβλήματα. Οργανωμένα σύνολα, κοινότητες και απλοί πολίτες συμμετέχουν με την εισφορά τους αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις στον έρανο, ο οποίος άρχισε στις 8 Μαϊου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 29 του μήνα, με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Ένα από τα πολλά όμορφα παραδείγματα έδωσε πάλι η κοινότητα Λυθροδόντα, υποδεχόμενη το απόγευμα της Δευτέρας τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού. «Για μας αποτελεί υποχρέωση αλλά και συνέχεια της κοινωνικής δράσης της κοινότητάς μας» είπε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυθροδόντα Λάμπρος Λουκά, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου, τα στελέχη της ΟΠΑΠ Κύπρου Αγάθη Μανναρίδου και Σωτήρη Μεσαρίτη καθώς και τους εθελοντές του εράνου. «Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουμε όλοι», είπε ο κύριος Λουκά, τονίζοντας ότι «τόσο το Κοινοτικό Συμβούλιο όσο και τα οργανωμένα σύνολα κοινωνικής πρόνοιας και εθελοντών του Λυθροδόντα είναι με ενθουσιασμό που κάθε χρόνο, υποδεχόμαστε και εργαζόμαστε για την επιτυχία του εράνου».

Ευχαριστώντας τον κύριο Λάμπρο Λουκά αλλά και ολόκληρη την κοινότητα Λυθροδόντα, η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου εξέφρασε τη συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κυπριακού λαού στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού. «Ανταπόκριση η οποία ενισχύει τα προγράμματα του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για την παροχή ανακούφισης στον ανθρώπινο πόνο και προβλήματα». Η κυρία Παπαδοπούλου ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και την ΟΠΑΠ Κύπρου η οποία όπως είπε, «για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται σύμμαχος και συμπαραστάτης στα προγράμματα του Ερυθρού Σταυρού, όχι μόνο με την άμεση οικονομική στήριξη αλλά και με την πολύμορφη, έμπρακτη συμμετοχή της στον έρανο».


 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor
Πνευματικά δικαιώματα: Χρήση έργων από επιχειρήσεις και καταστήματα