Nutricia: Nούμερο 1 εταιρεία παιδικής διατροφής στην Ευρώπη

Ως η Νούμερο 1 Εταιρεία Βρεφικής Διατροφής στην Ευρώπη για το 2013 ψηφίστηκε η Danone Nutricia Early Life Nutrition.

Η εταιρεία ίδρυσε ένα νέο, διεθνές κέντρο ερευνών το Σεπτέμβριο 2013 στην Ουτρέχτη, στο Utrecht Science Park, μια κορυφαίας ποιότητας πανεπιστημιούπολη για τις βιοεπιστήμες στην Ολλανδία – με σκοπό να επιταχύνει την καινοτομία στον τομέα της διατροφής κατά τα πρώτα στάδια ζωής – με σχεδόν 400 άτομα να εργάζονται κάτω από την ίδια στέγη. Η λειτουργία αυτού του κέντρου στο Utrecht Science Park στηρίζεται ενεργά από το Υπουργείο Οικονομικών της Ολλανδίας και από τοπικούς φορείς με τους οποίους συνεργάζεται.

Δίνοντας έμφαση στη δέσμευσή της για εκπαίδευση στην υγιεινή διατροφή από την κύηση μέχρι τη βρεφική και νηπιακή ηλικία, ο στόχος της NUTRICIA είναι να εκπαιδεύει τις μητέρες κατά την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια του θηλασμού σχετικά με τη σημασία της σωστής διατροφής από τους πρώτους έξι μήνες και κατά τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού τους και τις επιδράσεις που έχει η λήψη των κατάλληλων θρεπτικών ουσιών σε αυτά τα στάδια της ανάπτυξης. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί σε καλύτερα αποτελέσματα για τα σημερινά παιδιά, σε μια προσπάθεια πρόληψης της παχυσαρκίας κατά την ενήλικη ζωή τους.

 

 

 

Η Nutricia στην Κύπρο εκπροσωπείται από την εταιρεία Lifepharma (Z.A.M.) Ltd. – Μέλος του Ομίλου MSJ. Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού με μια ξεχωριστή εκδήλωση, με σκοπό τη στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματός της «Στηρίζοντας τη Ζωή», ένα ειδικό πρόγραμμα συνεργασίας με τα «Παιδικά Χωριά SOS», η NUTRICIA ένωσε τα χέρια με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου και στην παρουσία του Προέδρου της, δρ. Μιχάλη Ιασονίδη, της Αναπληρωτρίας Πρώτης Ιατρικής Λειτουργού του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, δρ. Ευανθίας Ζαμπακκίδου και της Διευθύντριας της Παιδιατρικής Κλινικής δρ. Αναστασίας Αγγελή, μοίρασε δώρα στα παιδιά, στηρίζοντας αυτό τον ευγενή σκοπό.

Ο διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της NUTRICIA στην Κύπρο Ανδρέας Γεωργιάδης, δήλωσε:  «Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού – μια μέρα αφιερωμένη στα παιδιά – είναι ένα σημαντικό γεγονός σε όλο τον κόσμο, όπου γιορτάζεται η παιδική ηλικία και προάγεται η ευαισθητοποίηση για την ευημερία των παιδιών. Με την υποστήριξη διεθνών οργανισμών και κρατών, αυτή η γιορτή έχει σκοπό να προάγει την ευημερία των παιδιών και να στηρίξει τα κοινωνικά τους δικαιώματα. Ο αριθμός των οικογενειών που άνοιξαν τις καρδιές και τις ζωές τους σε εμάς, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μας έχει βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το πόσο ζωτική είναι η στήριξή μας και η ανάπτυξη μιας δυνατής και μακρόχρονης συνεργασίας με τις οικογένειες, καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην ποιότητα της οικογενειακής ζωής στην Κύπρο».

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου