Η αυθεντική Κυπριακή Carlsberg ξεχωρίζει

  06/09/2019 14:30
Η αυθεντική Κυπριακή Carlsberg ξεχωρίζει

Η αυθεντική Κυπριακή Carlsberg ξεχωρίζει

  06/09/2019 14:30
Φέτος γιορτάζουμε μια χρονιά ορόσημο τόσο για τη Carlsberg αλλά και για την Κύπρο. Πάνε 50 χρόνια από το 1969 όπου η Κυπριακή αυθεντική συνταγή Carlsberg άρχισε να παράγεται και να κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην κυπριακή αγορά.

RELATED ARTICLES


Μια χρονιά όπου η Κύπρος αφήνει το στίγμα της στον παγκόσμιο χάρτη, όντας η πρώτη χώρα που παίρνει τις ευλογίες για παραγωγή της δικής της συνταγής Carlsberg εκτός Δανίας, βασισμένη ξεκάθαρα στις δικές μας γευστικές προτιμήσεις και συνήθειες.

Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τα 50 χρόνια παραγωγής στην Κύπρο, αλλά ταυτόχρονα και για μια σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων στις υποδομές μας που ολοκληρώθηκαν το 2019. Σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις καθιστούν το ζυθοποιείο μας ως ένα από τα πλέον τεχνολογικά ανεπτυγμένα, όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά ανά το παγκόσμιο, δίνοντας μας το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι φέτος παράγουμε την καλύτερη Carlsberg που φτιάξαμε ποτέ!
 
carlsbergpisner2


Πέραν του εορταστικού χαρακτήρα, αυτή η χρονιά ορόσημο ήρθε και με σημαντικές αλλαγές. Νέα εμφάνιση, νέα αίσθηση αλλά πάντοτε με τον απαραίτητο σεβασμό στον χαρακτήρα της, η αυθεντική Κυπριακή Carlsberg για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί, βάζοντας το στίγμα της σε όλες τις συσκευασίες και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει.

Αυτό που μας καθιστά μοναδικούς και κάνει την Κυπριακή Carlsberg να ξεχωρίζει είναι η φρεσκάδα της καθώς παράγεται τοπικά και διατίθεται άμεσα στην αγορά. 

Επιπροσθέτως υπάρχουν τα μοναδικά τοπικά στοιχεία αλλά και η ποιότητα της που τη κάνουν να ξεχωρίζει: 
•    Ο χάρτης της Κύπρου υπάρχει πλέον σε όλες τις συσκευασίες 
(τενεκεδάκια, μπουκάλια και πολυσυσκευασίες)
•    Κάθε συσκευασία στο πίσω μέρος έχει ευδιάκριτο Ελληνικό λεκτικό 
•    Η περιεκτικότητα σε αλκοόλ της Κυπριακής Carlsberg είναι 4.6% (συγκριτικά με άλλες εισαγόμενες Carlsberg που κυμαίνονται στο 3.8%), κάτι που ταιριάζει με τις γευστικές προτιμήσεις των Κύπριων καταναλωτών και προσδίδει στη μπίρα μας μια απόλυτα ισορροπημένη γεύση, που έχει βραβευθεί τρεις φορές ως η καλύτερη Carlsberg στον κόσμο!

Στην υγειά σας λοιπόν, από την καλύτερη Carlsberg που φτιάξαμε ποτέ!

 
carlsbergpisner3cans

 
carlsbergpisner3mpoukalia
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας