Τo Somat 12 Gold επανήλθε με βελτιωμένη σύνθεση

Δελτίο Τύπου  06/11/2018 17:00
Τo Somat 12 Gold επανήλθε με βελτιωμένη σύνθεση

Τo Somat 12 Gold επανήλθε με βελτιωμένη σύνθεση

Δελτίο Τύπου  06/11/2018 17:00
Οι νέες ταμπλέτες του Somat 12 Gold, κυκλοφορούν με νέα βελτιωμένη σύνθεση και τεχνολογία για βαθύ καθαρισμό, με στόχο τη μέγιστη απόδοση ακόμα και στους πιο επίμονους και δύσκολους λεκέδες.

RELATED ARTICLES


Η νέα πανίσχυρη καθαριστική δύναμη των Multi-Active Tabs του Somat 12 Gold, εισχωρεί βαθιά στους λιπαρούς λεκέδες και βοηθά αποτελεσματικά στην εξάλειψη τους. Χάρη στην πρόσθετη δύναμη ενάντια στα καμένα λίπη, ακόμη και οι πιο επίμονοι λεκέδες, απομακρύνονται χωρίς καν αρχικό ξέπλυμα. Οι νέες βελτιωμένες ταμπλέτες καταπολεμούν ακόμη και τα δύσκολα υπολείμματα βρώμης ενώ παράλληλα, το νέο Somat 12 Gold  περνά στην επόμενη γενιά πακεταρίσματος, αφού πλέον φυλάσσεται σε αεροστεγώς κλειστή πλαστική σακούλα, (Premium Doypack) για μέγιστη ευκολία. Λόγω του εύκαμπτου σχήματος της συσκευασίας, ταιριάζει σε οποιοδήποτε ντουλάπι και το νέο κλείσιμο καθιστά εύκολο το άνοιγμα και τη μεταφορά του. 

Με τη νέα εκσυγχρονισμένη ταμπλέτα του Somat 12 Gold, πλέον δεν χρειάζεται η αφαίρεση του πλαστικού περιτυλίγματος, αφού βρίσκεται μέσα σε υδατοδιαλυτό φύλλο αποφεύγοντας έτσι την άμεση επαφή με το δέρμα μας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας