Έχετε εξεταστική; Έχετε Gincosan® Brain.

Όπως κάθε χρόνο, λίγο μετά το Πάσχα, η αντίστροφη μέτρηση για τη θερινή εξεταστική περίοδο των πανεπιστημίων και κολεγίων έχει ήδη αρχίσει. Σύμμαχοι των σπουδαστών στη δύσκολη αποστολή τους είναι φυσικά οι οικογένειες και οι φίλοι τους, αλλά και… το Gincosan® Brain!
 
Τo παγκοσμίου φήμης ελβετικό συμπλήρωμα διατροφής Gincosan® Brain διαθέτει μοναδική φόρμουλα που συνδυάζει Ginko biloba GK501 και του Panax ginseng G115®. Χάρη στα δύο αυτά φυσικά εκχυλίσματα που δρουν συνεργιστικά, το Gincosan® Brain βελτιώνει τη μνήμη, αυξάνει τη συγκέντρωση και μειώνει την πνευματική κούραση.
 
Όποιο λοιπόν και εάν είναι το στιλ μελέτης των φοιτητών, ατομικά ή σε ομάδες, ημερήσιο ή νυχτερινό, συνεχές ή με διαλείμματα, ένα είναι το σίγουρο: το Gincosan® Brain είναι το απαραίτητο, καθημερινό τους εφόδιο για διανοητική διαύγεια και εγκεφαλική εγρήγορση!
 
Η αποτελεσματικότητα του Gincosan® Brain έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές σε νεαρούς σπουδαστές. Όμως, δεν είναι οι μόνοι που θα ωφεληθούν. Υγιείς μεσήλικες, άνθρωποι με ελαφριά νευρασθένεια αλλά και πάσχοντες από εγκεφαλοαγγειακά προβλήματα θα δουν επίσης βελτίωση με το προϊόν.
 
Το Gincosan® Brain εισάγεται από την Marathon Trading και διατίθεται μόνο στα φαρμακεία χωρίς να απαιτείται ιατρική συνταγή, στην τιμή των €19.20 (οι 30 κάψουλες). Η συνιστώμενη διάρκεια θεραπείας ορίζεται τουλάχιστον στις 2 έως 3 εβδομάδες, ενώ, όπως με όλα τα συμπληρώματα διατροφής, οι καταναλωτές πρέπει να συμβουλεύονται πάντα τον φαρμακοποιό τους πριν τη χρήση.

Δειτε Επισης

Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Η Honda Κύπρου παρουσιάζει τα τρία καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, CR-V, ZR-V και e:Ny1
Διεθνείς διακρίσεις για τα brands της PPD Global, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης
Το νέο Ford Transit Custom στους εκθεσιακούς χώρους της Ford στην Κύπρο