Power Balls: Ενέργεια όλη μέρα για active living

Εάν ψάχνετε για το τέλειο pre-workout σνακ ή μια γρήγορη αλλά συνάμα υγιεινή απόλαυση για τη δουλειά ή το σπίτι, η Whole Earth σας δίνει τη λύση με τα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες σνακ Power Balls, τα οποία ήρθαν για να κατακτήσουν τη ζωή σας και να σας χαρίσουν ενέργεια με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.  

Τα Power Balls διατίθενται σε δυο πλούσιες, απίθανες γεύσεις - φυστικοβούτυρο και καρύδα - σε βολική επανασφραγιζόμενη συσκευασία με πέντε μπουκίτσες, που κρύβουν μέσα την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται καθημερινά οι καταναλωτές με δραστήριο και πολυάσχολο τρόπο ζωής! Είναι πλούσια όχι μόνο σε πρωτεΐνη αλλά και σε φυτικές ίνες. Με τα πιο αγνά και φυσικά συστατικά, όπως ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη και καθόλου γλουτένη, τα Power Balls μπορούν να αναπληρώσουν την ενέργεια που χάνετε μετά από μια έντονη σωματική άσκηση στο γυμναστήριο καθώς και άλλες έντονες δραστηριότητες που εκτελείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ, μιας και τα Power Balls έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους.  

Τα προϊόντα Whole Earth, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου φυστικοβούτυρου τους, διανέμονται από την εταιρία Tryfon Tseriotis LTD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και διανομής προϊόντων στην Κύπρο, που σε συνεργασία με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αξίας στους καταναλωτές. 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Διεθνής διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας