Νέος σχεδιασμός για την Super-Premium Stoli® Gold

InBusinessNews  07/11/2017 13:00
Νέος σχεδιασμός για την Super-Premium Stoli® Gold

Νέος σχεδιασμός για την Super-Premium Stoli® Gold

InBusinessNews  07/11/2017 13:00

Η Stoli® Vodka, η αυθεντική βότκα πολυτελείας, ανακοίνωσε την καινούρια αναβαθμισμένη έκδοση της super-premium Stoli® Gold. Η συγκεκριμένη βότκα δημιουργήθηκε το 1989 και αρχικά είχε το όνομα Stoli Cristal, με σκοπό να προσφέρει μια επιπλέον διάσταση στη κατηγορία. Μετά από 10 χρόνια αλλάζει το όνομά της σε Stoli® Gold, φόρος τιμής στο τελικό στάδιο της διαδικασίας παραγωγής, στην οποία η βότκα φιλτράρεται μέσα από χρυσές κλωστές. Η αλλαγή του σχεδίου συμπεριλαμβάνει το μπουκάλι, την ετικέτα, αλλά και την διαδικασία παραγωγής με σκοπό να αναβαθμίσει τη συνολική εμπειρία του καταναλωτή με το προϊόν. 

RELATED ARTICLES


Η Stoli® Gold χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο σπάνια διαθέσιμα υλικά για να δημιουργήσει μια μεγαλειώδη και πλούσια βότκα, η οποία με τον συγκεκριμένο τρόπο παραγωγής και το τελικό στάδιο στο οποίο η βότκα φιλτράρεται μέσα από χρυσές κλωστές, δημιουργείται μια βότκα με πιο πολύ βάθος, πιο απαλή και ισορροπημένη.   

Η νέα συσκευασία είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με μια μεταλλική ετικέτα 2 όψεων, της οποίας το πίσω μέρος είναι ευδιάκριτο μέσα από το μπουκάλι. Το σχήμα του μπουκαλιού έχει επίσης αλλάξει… είναι ψηλότερο, με πιο κομψό και χαρακτηριστικό σχήμα, με ανάγλυφες λεπτομέρειες στο λαιμό και το κάτω μέρος του μπουκαλιού, με φελλό και σφραγίδα ασφαλείας. Στο πίσω μέρος του μπουκαλιού υπάρχει επίσης μια μεταλλική σφραγίδα με την ένδειξη της ημερομηνία γέννησης της Stoli® – το 1938.

Ο Πρόεδρος και CEO της Stoli Group Global, Hugues Pietrini δήλωσε ότι «η αναβαθμισμένη Stoli® Gold είναι ένα μείγμα μοντέρνων μεθόδων σύγχρονης τεχνολογίας και της διάθεσης της εταιρίας να δημιουργεί κλασικά και απαράμιλλα ποτά». Δήλωσε επίσης ότι «καμία άλλη βότκα δεν χρησιμοποιεί τόσες πολλές μεταβλητές και με τόση λεπτομέρεια για να δημιουργήσει το χαρακτήρα του τελικού προϊόντος. Η Stoli® Gold ήταν πάντα δημοφιλής σε καταναλωτές που προτιμούν ποτά υψηλής ποιότητας, αλλά με αυτό το ανασχεδιασμό σκοπεύει να επεκταθεί και σε άτομα κοντά στα 30, που είναι ενεργητικοί στη κοινωνική σκηνή και εκτιμούν τη ποιότητα και την πολυτέλεια».

Η Stoli® Group είναι μέρος της SPI Group, ενός από τους σημαντικότερους ομίλους οινοπνευματωδών πολυτελείας στον κόσμο. 

Η Stoli® Group δημιουργήθηκε το 2013 και είναι το τμήμα υπεύθυνο για το μάνατζμεντ, τη διανομή και το μάρκετιγκ όλης της γκάμας οινοπνευματωδών ποτών που ανήκουν στο παγκόσμιο πορτφόλιο της SPI Group.

Η Stoli® Vodka, εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides LTD (www.acm.com.cy).

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας