Powered by

O διάσημος Σεφ Nick Honeyman στο Cap St Georges Hotel & Resort

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε το επερχόμενο γαστρονομικό γεγονός "Sky Stars", που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2025, στο Cap St Georges Hotel & Resort, με τη συμμετοχή του διάσημου Σεφ Nick Honeyman από τη Γαλλία.

Γεννημένος στη Νότια Αφρική, ο Σεφ Honeyman έφυγε από την ηλικία των 18 για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει παγκοσμίως καταξιωμένος σεφ.

Μετά την εκπαίδευσή του στο Σίδνεϊ και τη δουλειά του σε πεντάστερα ξενοδοχεία, τελειοποίησε την τέχνη του στο Τόκιο υπό την καθοδήγηση του Σιδηρού Σεφ Sakai Hirotia και στο Παρίσι με τους θρυλικούς σεφ με αστέρι Michelin Pascal Barbot στο L'Astrance και Alain Passard στο L'Arpège.

Απολαύστε την υπογραφή του μείγματος τεχνικών υψηλής γαστρονομίας και μοντέρνας γαλλικής κουζίνας, συνοδευόμενη από μια πολυτελή διανυκτέρευση.

Για μη διαμένοντες που επιθυμούν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεών μας στο +357 2600 0000 ή μέσω email στο reservations@capstgeorges.com.

Δειτε Επισης

O διάσημος Σεφ Nick Honeyman στο Cap St Georges Hotel & Resort
Emirates Group: Νέος χώρος καριέρας και lounge για τους υπαλλήλους της
Event Center: Το αρχιτεκτονικό και τεχνολογικό στολίδι των μεγάλων εκδηλώσεων
ΣΤΕΚ: Απολογισμός τουριστικής χρονιάς και τα ζητήματα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας-Μονόδρομος ο βιώσιμος τουρισμός
Πορτογαλία: Εξετάζει την πώληση του 49% της αεροπορικής TAP-Ενδιαφέρον από 12 εταιρείες
ΙΝΣΕΤΕ: Στα 21,75 δις ευρώ οι τουριστικές εισπράξεις του 2024 στην Ελλάδα-Η πρώτη εκτίμηση για το 2025
ΤUI: Ισχυρό και το καλοκαίρι του 2025-Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία το top 3 των προορισμών
Άνοιξε ο δρόμος το Leonardo Club Latsi-Ο σχεδιασμός για το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου Fattal Hotel
Δημήτρης Ζορπάς: Πολύ σημαντική χρονιά για τον Όμιλο Ζορπάς το 2025-Να παραμείνουμε πρωταγωνιστές στον τομέα μας
Άκης Βαβλίτης: Οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό το 2025, το κλίμα αβεβαιότητας και η έλλειψη προσωπικού στη βιομηχανία