H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της

Με μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσε η Ypera Ασφαλιστική τους ανθρώπους και συνεργάτες της, στις 18 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο Radisson Beach Resort στην Λάρνακα.

244A2405

Με νέα ταυτότητα αλλά πιστή στις αξίες, την ανθρώπινη κουλτούρα, την κληρονομιά και τη δέσμευσή της για την ποιότητα και την καινοτομία στις υπηρεσίες που προσφέρει, η Ypera Ασφαλιστική, τίμησε για άλλη μια φορά τη συμβολή των ανθρώπων της και την αφοσίωσή τους στην εταιρεία και την εξέλιξή της.

244A2500

Τη σημαντική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί άνθρωποι του τόπου μας, όπως ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο αλλά θερμό χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου UCLAN και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας, κ. Φλώρος Βωνιάτης, οι οποίοι επίσης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

244A2271

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης: «Η παρουσία της Ypera στην Κύπρο σηματοδοτεί το σύγχρονο ασφαλιστικό πνεύμα, το οποίο διαχρονικά διαπνέεται στον τόπο μας από την αξιοπιστία, υπευθυνότητα αλλά και φερεγγυότητα».

244A2398

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Δρ. Νάκης Αντωνίου στον χαιρετισμό του, παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της Ypera Ασφαλιστικής και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια, προς τους συνεργάτες καθώς και προς το Διοικητικό Συμβούλιο και Διευθυντικό προσωπικό της Εταιρείας που συνέβαλαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα για το 2023.

244A2458

Ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, στον χαιρετισμό του, παρότρυνε τους Συνεργάτες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, υπενθυμίζοντας ότι η ασφάλιση προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

244A2436

Στην τελετή βραβεύτηκαν συνολικά 30 Συνεργάτες.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο