Γιώργος Μαλέκκος: Η φράση «δεν γίνεται» είναι απαγορευμένη στην εταιρεία μας (video)

Η νέα σειρά podcast 5 επεισοδίων, Innovate & Inspire: Lessons from Entrepreneurial Pioneers, έχει ως στόχο να εμπνεύσει νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν την εταιρεία που ονειρεύονται, παρέχοντας εμπνευσμένες ιστορίες και ιδέες από τους πιο λαμπρούς επιχειρηματίες της Κύπρου.

Η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Founder and Managing Director της GrantXpert Consulting, συνομιλεί με γνωστούς Κύπριους επιχειρηματίες, ώστε να ξεδιπλώσουμε το επιχειρηματικό τους ταξίδι και να μάθουμε πώς κατάφεραν να πετύχουν στη ζωή τους.

Στόχος του κάθε podcast είναι να εμπνεύσει, να συναρπάσει, να προβληματίσει και να εκπαιδεύσει σε θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ηγεσίας και διεύθυνσης επιχειρήσεων.

Oι νέοι επιχειρηματίες ή όσοι σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Oι γνωστοί επιχειρηματίες θα μας επιτρέψουν να δούμε την ανθρώπινη τους πλευρά, θα διηγηθούν όχι μόνο τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες και τα λάθη που έκαναν στην επιχειρηματική τους πορεία και θα δώσουν πρακτικές συμβουλές και διδάγματα.

Σε κάθε συνέντευξη, ο καλεσμένος μιλάει για την προσωπική του ιστορία και τα πολύτιμα μαθήματα ζωής που έχει πάρει κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού του ταξιδιού.

Φιλοξενούμενος στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, είναι ο διευθύνων σύμβουλος & Software Innovation Architect της Powersoft, Γιώργος Μαλέκκος, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας το ταξίδι επιτυχίας του.

Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, μεταξύ άλλων, «η φράση δεν γίνεται είναι απαγορευμένη στην εταιρεία μας».

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων