Γιώργος Μαλέκκος: Η φράση «δεν γίνεται» είναι απαγορευμένη στην εταιρεία μας (video)

Η νέα σειρά podcast 5 επεισοδίων, Innovate & Inspire: Lessons from Entrepreneurial Pioneers, έχει ως στόχο να εμπνεύσει νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν την εταιρεία που ονειρεύονται, παρέχοντας εμπνευσμένες ιστορίες και ιδέες από τους πιο λαμπρούς επιχειρηματίες της Κύπρου.

Η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Founder and Managing Director της GrantXpert Consulting, συνομιλεί με γνωστούς Κύπριους επιχειρηματίες, ώστε να ξεδιπλώσουμε το επιχειρηματικό τους ταξίδι και να μάθουμε πώς κατάφεραν να πετύχουν στη ζωή τους.

Στόχος του κάθε podcast είναι να εμπνεύσει, να συναρπάσει, να προβληματίσει και να εκπαιδεύσει σε θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ηγεσίας και διεύθυνσης επιχειρήσεων.

Oι νέοι επιχειρηματίες ή όσοι σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές και τεχνικές για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Oι γνωστοί επιχειρηματίες θα μας επιτρέψουν να δούμε την ανθρώπινη τους πλευρά, θα διηγηθούν όχι μόνο τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες και τα λάθη που έκαναν στην επιχειρηματική τους πορεία και θα δώσουν πρακτικές συμβουλές και διδάγματα.

Σε κάθε συνέντευξη, ο καλεσμένος μιλάει για την προσωπική του ιστορία και τα πολύτιμα μαθήματα ζωής που έχει πάρει κατά τη διάρκεια του επιχειρηματικού του ταξιδιού.

Φιλοξενούμενος στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, είναι ο διευθύνων σύμβουλος & Software Innovation Architect της Powersoft, Γιώργος Μαλέκκος, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας το ταξίδι επιτυχίας του.

Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, μεταξύ άλλων, «η φράση δεν γίνεται είναι απαγορευμένη στην εταιρεία μας».

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Το AUB Mediterraneo δέχεται φοιτητές με απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη
To Foody επεκτείνει την υπηρεσία Alphamega Express