ASBIS: Η Ubiquiti ανακοίνωσε νέες κάμερες G5 Ultra που διαχειρίζονται το UniFi Protect 3.0

Η Ubiquiti Inc. ανακοίνωσε μια ενημέρωση για την εφαρμογή UniFi Protect και τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά UniFi Ultra, τις κάμερες G5 Dome και Turret Ultra. Αυτές οι κάμερες έχουν σχεδιαστεί με συντελεστές συμπαγούς μορφής και εξαιρετικές αναλογίες απόδοσης στο μυαλό.

Εφαρμογή UniFi Protect 3.0

Παρουσιάζει ειδοποιήσεις Αναγνώρισης Προσώπου με Πρόσωπο Ενδιαφέροντος για κάμερες της σειράς AI, έναν νέο ρόλο μόνο για ζωντανή προβολή, αναπαραγωγή πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών και τη δυνατότητα αρχειοθέτησης εγγραφών στο Google Drive.

  • Αναγνώριση προσώπου: Προσδιορίστε και επισημάνετε πρόσωπα με κάμερες της σειράς AI για να βελτιώσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας.
  • Εύκολες έρευνες: Απλώς κάντε κλικ σε ένα πρόσωπο για να δείτε ένα πλήρες ιστορικό συμβάντων αναγνώρισης στις κάμερες.
  • Άμεσες ειδοποιήσεις ατόμου ενδιαφέροντος: Προσθέστε ετικέτα σε ύποπτα άτομα για να ειδοποιηθούν αμέσως όταν αναγνωριστούν στις εγκαταστάσεις σας.
  • Ταξινόμηση ισχυρών οχημάτων και ήχου: Βρείτε εύκολα οχήματα ανά τύπο και χρώμα και φιλτράρετε τα συμβάντα με ηχητικά συμβάντα όπως σπάσιμο γυαλιού, ομιλία ή συναγερμούς αυτοκινήτου.

G5 Dome Ultra
Είναι μια συμπαγής, ανθεκτική στην παραβίαση κάμερα με βελτιστοποιημένο συντελεστή μορφής και προσαρμοσμένο αξεσουάρ χωνευτής στήριξης για διακριτικές εγκαταστάσεις. Ιδανικό για τη διασφάλιση εσωτερικών χώρων υψηλής κυκλοφορίας, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, Stellar IR νυχτερινή όραση και δυνατότητες έξυπνης ανίχνευσης με τεχνολογία UniFi AI.

  • Ανάλυση 2K
  • Ultra-Compact Form Factor
  • Νυχτερινή όραση υπερύθρων 20 m (65 πόδια).
  • Ανιχνεύσεις συμβάντων AI

G5 Turret Ultra
Συνδυάζει τις καλύτερες ποιότητες των καμερών bullet και dome σε μια συμπαγή μορφή, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά ανθεκτική και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες κάμερα με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και IR νυχτερινή όραση.

  • Ανάλυση 2K
  • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες (Εξωτερική έκθεση)
  • Νυχτερινή όραση IR 30 m (98 πόδια).
  • Ανιχνεύσεις συμβάντων AI
  • Ευέλικτη χειροκίνητη ρύθμιση 3 αξόνων

Και οι δύο κάμερες διαθέτουν ευκρινή ανάλυση 2K HD και περιλαμβάνουν διαχείριση πλατφόρμας UniFi Protect με τοπικό χώρο αποθήκευσης για απορρήτους εγγραφής, αναπαραγωγή βίντεο χαμηλής καθυστέρησης και κορυφαία διεπαφή χρήστη με βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Η Ubiquiti σχεδίασε επίσης μια ολοκληρωμένη εμπειρία εγκατάστασης για κάμερες Ultra με μια σειρά από νέα αξεσουάρ και κουτιά διακλάδωσης για διάφορες επιλογές τοποθέτησης.

«Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ότι πιο αξιόλογο και σύγχρονο υπάρχει στην αγορά σήμερα. Η Ubiquiti είναι μια αξιόπιστη μάρκα, με αφοσίωση και πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία της. Η έμπειρη ομάδα μας είναι έτοιμη για να αναγνωρίσει τις ανάγκες και να προτείνει τις σωστές λύσεις ». - σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής της ASBIS

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy

Σχετικά με την ASBIS:
H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Tp-Link, Logitech, Seagate, Ubiquiti αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio Solutions, AENO, Lorgar, Canyon και Perenio. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy

Δειτε Επισης

ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μια 10ετία θα φέρει η τεχνητή νοημοσύνη
Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη
Πώς το ΑΙ κάνει πιο αποτελεσματικό το ERP
«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης