Το Ελληνικό: Όταν η αυθεντική ελληνική κουζίνα συναντά τις σύγχρονες τεχνικές γαστρονομίας

Το εστιατόριο Το Ελληνικό ακολουθεί το concept της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, η οποία αποτελεί την κορωνίδα της μεσογειακής διατροφής, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές μαζί με εκλεκτές ελληνικές γεύσεις, φτιαγμένες με τα αγνότερα υλικά. Οι δημιουργικές προτάσεις του εστιατορίου ανταποκρίνονται σε όλες τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών (συμπεριλαμβανομένων vegan και vegetarian).

Στο εστιατόριο Το Ελληνικό η αρμονική συνύπαρξη της ποιότητας με τη φρεσκάδα των τοπικών προϊόντων συνθέτει ένα μοναδικό κοκτέιλ γεύσεων, στο οποίο οι σύγχρονες τεχνικές της γαστρονομίας εμπνέονται από την παράδοση και τη λεπτή αισθητική.

Οι λάτρεις της ελληνικής κουζίνας επιλέγουν Το Ελληνικό, γιατί αναζητούν ακριβώς αυτό το μοναδικό ελληνικό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα νησιά του Αιγαίου μέχρι τα νησιά του Ιονίου και από την Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο.

Το εστιατόριο Το Eλληνικό ξεχωρίζει για την έμφαση που προσδίδει στην αγνότητα των πρώτων υλών και τη μεγιστοποίηση του γευστικού αποτελέσματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μια πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής.

Εκατό και πλέον μεζεδάκια

Το πλούσιο μενού του εστιατορίου ανανεώνεται τακτικά και σε αυτό φιγουράρουν κατά καιρούς συνολικά πάνω από 100 μεζεδάκια. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν το παστουρμάλι, οι τυρολουκουμάδες, οι κολοκυθοκεφτέδες, το κεμπάπ γιαουρτλού, η αγιωργίτικη τηγανιά, το αχνιστό κριθαρότο θαλασσινών, τα φασόλια μαυρομάτικα, το κοτόπουλο σουβλάκι, το χοιρινό κότσι, το χταποδάκι σχάρας συνοδευόμενο από φάβα Σαντορίνης κ.ά.

Η ποικιλία των πιάτων και οι γευστικοί συνδυασμοί που προσφέρονται στο εστιατόριο Το Eλληνικό μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, με τα κρεατικά και τα θαλασσινά να έχουν την τιμητική τους. Όσο για το αγαπημένο πιάτο των επισκεπτών του εστιατορίου διαχρονικά, είναι τα χοιρινά πανσετάκια με φέτα και ρετσίνα.

1

Το εστιατόριο Το Ελληνικό στην Έγκωμη αποτελεί την ιδανική επιλογή για business lunch στην Λευκωσία

Το εστιατόριο Το Ελληνικό βρίσκεται σε μια κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας στην Έγκωμη, δίπλα από το Hilton Nicosia, από το 2015.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που διανύει μία επιτυχημένη και σταθερή πορεία όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο έχει ταυτιστεί με τις αυθεντικές ελληνικές παραδοσιακές συνταγές προσαρμοσμένες στις σύγχρονες τεχνικές της γαστρονομίας, με έμφαση στη φρεσκάδα των τοπικών προϊόντων.

Η ποικιλία και ποιότητα των μεζέδων που προσφέρει, έχουν αναμφίβολα τοποθετήσει το εστιατόριο Το Ελληνικό στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη της ελληνικής κουζίνας στην Κύπρο.

Το εστιατόριο διαχρονικά προσελκύει όσους επιθυμούν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία καλοφτιαγμένων ελληνικών γεύσεων, με τους επισκέπτες να αφήνουν εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για τα δημιουργικά του πιάτα αλλά και τις προσιτές του τιμές. Η άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του εστιατορίου συμπληρώνει το παζλ της εμπειρίας του επισκέπτη.

Ο σχεδιασμός του εστιατορίου διατηρεί ακέραιη τη φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα που αποπνέει. Το σκηνικό παραπέμπει σε μια παραδοσιακή αγορά τροφίμων, ένα ζεστό, χαλαρό και φιλόξενο νοσταλγικό περιβάλλον ενός πρωτόγνωρα εντυπωσιακού παντοπωλείου μιας άλλης εποχής.

Στο εστιατόριο Το Eλληνικό ο επισκέπτης βιώνει τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας σε όλο της το μεγαλείο, όπου η νοστιμιά ξεχειλίζει, η παράδοση των ελληνικών γεύσεων σμίγει με τα αρώματα της μεσογειακής κουζίνας και το ελληνικό ταπεραμέντο συντροφεύει κάθε συνταγή που καταφθάνει στο τραπέζι.

Στο μεσημεριανό διάλειμμα από την εργασία όλοι χρειαζόμαστε χαλάρωση παρέα με τους συνεργάτες μας, γρήγορη εξυπηρέτηση και βεβαίως καλό, ποιοτικό φαγητό.

Τόσο η ατμόσφαιρα του εστιατορίου όσο και τα προσεγμένα πιάτα του, το εύκολο πάρκινγκ, η γρήγορη πρόσβαση στο εστιατόριο (καθώς στην περιοχή δεν παρατηρείται τροχαία κίνηση τις ώρες αιχμής), σε συνδυασμό με την πληθώρα γευστικών επιλογών, είτε πρόκειται ένα γρήγορο ελαφρύ γεύμα εργασίας είτε για ένα πλήρες γεύμα, καθιστούν το εστιατόριο

Το Ελληνικό στην Έγκωμη ιδανικό hotspot για business lunch. Αποτελεί επίσης ιδανικό μέρος για να προσφέρει κάποιος το τραπέζι σε ξένο συνεργάτη, όπου είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστεί απολαμβάνοντας τον μεσημεριανό μεζέ.

Ιδανικό και στις νηστείες

Αυτή την εποχή διανύουμε την περίοδο των νηστειών της Σαρακοστής, γι' αυτό όσοι νηστεύουν δεν χρειάζεται να ανησυχούν, αφού η κουζίνα έχει φροντίσει να ετοιμάσει νοστιμότατα νηστίσιμα γεύματα, όπως φάβα Σαντορίνης, γάβρο τηγανιτό, γαριδάκι αιγαίου τηγανιτό κ.ά, που θα ζηλέψουν κι όσοι δεν νηστεύουν!

Το εστιατόριο Το Eλληνικό στην Έγκωμη τιμά την ιδανικότερη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, γεμίζει κάθε περίσταση με απόλαυση και ταξιδεύει τους επισκέπτες του σε ένα γαστρονομικό ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

  • Λίγα λόγια για τη Louis Hotels

Το εστιατόριο Το Ελληνικό αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των επισιτιστικών υπηρεσιών της Louis Hotels. Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου, διανύοντας 79 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στον ξενοδοχειακό τομέα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Σήμερα διαχειρίζεται 26 ξενοδοχεία και θέρετρα στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο, Κεφαλονιά, Κρήτη και Ζάκυνθο.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

13:00 - 23:00

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Hilton Nicosia, Aχαιών 1, Έγκωμη 2413, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 77778300

Ιστοσελίδα: www.toellinikocy.com

Instagram: https://www.instagram.com/toellinikocy

Email: info@toelliniko.com.cy

Δειτε Επισης

Το Ελληνικό: Όταν η αυθεντική ελληνική κουζίνα συναντά τις σύγχρονες τεχνικές γαστρονομίας
Rebuke Lounge: Το απόλυτο σημείο αναφοράς στη Λάρνακα για μοναδική γαστρονομική εμπειρία
Pralina Experience: Μία all day fine dining & wine εμπειρία, με αυθεντικές γεύσεις
NEREA: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός με θέα που κόβει την ανάσα
CookShop: Το εστιατόριο που έφερε τον ευρωπαϊκό αέρα στη Λευκωσία
Akakiko: Ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων εμπνευσμένο από την Ασία
Παρουσιάζουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου για επιχειρηματικά γεύματα