powered by

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου

O Σύνδεσμος Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου, πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη 24/04/2024, την 80η Ετήσια και εκλογική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Κατά την πρώτη του συνεδρία το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, καταρτίστηκε σε σώμα για την επόμενη τριετία 2024 – 2027, ως ακολούθως:

  • Πρόεδρος: Στέλιος Γαβριήλ
  • Αντιπρόεδρος: Τζιόζεφ Μέρχη
  • Γενικός Γραμματέας: Στέφανος Πιερίδης
  • Βοηθός Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Χατζηγεωργίου
  • Ταμίας: Στέλιος Πογιατζής
  • Βοηθός Ταμίας: Τάσος Χατζηττοφή

Μέλη:

  • Γεώργιος Χρυσοχός
  • Κώστας Σιάλος
  • Σάββας Φραγκόπουλος

Στο δικό του χαιρετισμό, στο πλαίσιο των εργασιών της Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του ΣΕΟΚ αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο τομέας, παρά την ανοδική πορεία της κατασκευαστικής δραστηριότητας τα τελευταία τρία χρόνια.

Εν μέσω των γεωπολιτικών αλλαγών και των συνεπειών που επέφεραν, εκτός των άλλων, οι πολεμικές συγκρούσεις και οι εντάσεις, θέματα όπως το αυξημένο κόστος ενέργειας, η πράσινη φορολογία, η πορεία προς τη ψηφιακή και πράσινη μετάβαση, αλλά και η έλλειψη εργατικού δυναμικού, είναι τομείς στους οποίους όπως είπε, η πολιτεία θα πρέπει να σταθεί αρωγός και να στηρίξει τον κατασκευαστικό κλάδο.

Διαβεβαίωσε από την πλευρά του, ότι την επόμενη περίοδο θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των εταιρειών του κλάδου, στο ανταγωνιστικό αυτό, παγκόσμιο περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, όπως είπε, την επόμενη περίοδο επιβάλλεται να γίνουμε πιο οργανωμένοι με σωστές πολιτικές και ενέργειες, καθώς μέσα από τις προκλήσεις δημιουργούνται οι ευκαιρίες.

Την έκθεση Πεπραγμένων της ανασκοπούμενης περιόδου, η οποία εγκρίθηκε από τα μέλη, ανέγνωσε και ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Στέφανος Πιερίδης, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. κ. Γιάννος Πουμπουρής έκανε μία σφαιρική παρουσίαση των στατιστικών δεδομένων του τομέα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Σ.Ε.Ο.Κ.), εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του Συνδέσμου, για την προσέλευση και συμμετοχή τους, στις εργασίες της 80ης Ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης.

Δειτε Επισης

Προ των πυλών μεγάλη οικιστική ανάπτυξη από το My Mall Λεμεσού-Προς ολοκλήρωση το Leptos Limassol Park
Μάκης Κετώνης: Το ταξίδι στην αειφορία και το επόμενο κεφάλαιο μιας συναρπαστικής επαγγελματικής διαδρομής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Βελτιώνεται η φήμη και η αξιοπιστία της Κύπρου, προσελκύουμε ποιοτικές επενδύσεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Η ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου και ο δρόμος για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης
Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ