Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη εργασίας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες βράδυ για διήμερη επίσκεψη εργασίας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης είχε το βράδυ της Δευτέρας σύντομη κατ'ιδίαν συνάντηση με την κ. Μέτσολα, στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης παρακάθισε σε ιδιωτικό δείπνο με την κ. Μέτσολα.

Το πρωί της Τρίτης, στις 9.50, η κ. Μέτσολα θα μεταβεί στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα έχει διάλογο με Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους εκπροσώπους οργανώσεων νεολαίας από την κοινωνία των πολιτών με θέμα τις ευρωεκλογές.

Ακολούθως, στις 10.25, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μεταβεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα έχει συνάντηση με την Προέδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Μετά τη συνάντηση, στις 10.50, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρόεδρος της Βουλής θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 11.00, θα αναχωρήσει από τη Βουλή με προορισμό το λιμάνι της Λάρνακας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα την ενημερώσει για την πρωτοβουλία "Αμάλθεια". Στις 12.10, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Δειτε Επισης

«Απαραίτητη η ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου και της τριμερούς συνεργασίας»
Μαρία Παναγιώτου: Η Κύπρος υλοποίησε πολιτικές για πιο βιώσιμη αγροτική οικονομία
Γιάννης Παναγιώτου: Εργαζόμαστε για καλύτερη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων
Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Ο ΚΟΑΠ στηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»
Στο 7% μέχρι Μάρτιο η υλοποίηση των αναπτυξιακών δαπανών
Νέα μείωση τιμών στη βιομηχανία τον Μάρτιο
Στο 66% του ΑΕΠ το χρέος των νοικοκυριών, στο 133% των εταιρειών
Εκτός ύφεσης η Ευρωζώνη το πρώτο τρίμηνο, σταθερός στο 2,4% ο πληθωρισμός
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες