Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη

Η Century Travel Group, ο μοναδικός ειδικός σε θέματα κρουαζιέρας στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα ότι παρέχει περισσότερη ευελιξία στον Κύπριο ταξιδιώτη με την πρώτη υπηρεσία μικροδανεισμού "Buy Now Pay Later" της GoGet Retail Microfinance powered by Ellinas Finance.

Για να επισημάνει την έναρξη αυτής της αποκλειστικής συνεργασίας και για τη διάρκεια του ΤRAVEL EXPO, από τις 19 έως τις 26 Απριλίου, όλοι οι πελάτες της Century Travel θα μπορούν να κάνουν κράτηση οποιασδήποτε κρουαζιέρας με αξία έως και €6000, πληρώνοντας μόνο προκαταβολή 20% την ώρα της κράτησης τους, και αποπληρώνοντας το υπόλοιπο σε έως και 18 μικρές, μηνιαίες δόσεις, χωρίς τόκους με την GoGet.

Η Ellinas Finance είναι ο ηγέτης στην εναλλακτική χρηματοδότηση στην Κύπρο, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη χρηματοδότηση. Το 2021, η εταιρεία λάνσαρε την GoGet Retail Microfinance, την πρώτη υπηρεσία μικροχρηματοδότησης στην Κύπρο, διασφαλίζοντας ότι οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της Ellinas Finance είναι προσβάσιμες σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των πολύ μικρών λιανοπωλητών, παρέχοντας ένα σημαντικό όφελος, όπου ένας λιανοπωλητής παρέχει μικροδανεισμό στους πελάτες του για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος και υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών.

Αυτή η αποκλειστική νέα συνεργασία μεταξύ της GoGet Retail Microfinance και της Century Travel θα δει δύο καθιερωμένες εταιρείες - και οι δύο ειδικοί στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους - να συνεργάζονται για να προσφέρουν μια νέα, καινοτόμο επιλογή BNPL στους ταξιδιώτες που θέλουν να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους.

Με την GoGet, οι κύπριοι ταξιδιώτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση οποιωνδήποτε διακοπών ή κρουαζιέρας με τη Century Travel και να διασπείρουν την αγορά των διακοπών τους σε ισάριθμες, μικρές δόσεις, έως και 18 μήνες. Η διαδικασία αίτησης είναι εύκολη και απλοποιημένη σε όλα τα «βήματα» της υποβολής αιτήματος με απόφαση στην αίτηση μικροδανείου να λαμβάνεται από την ίδια ώρα και μέσα σε 5 ημέρες.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ισχυρή επιλογή Buy Now, Pay Later. Από σήμερα, οι πελάτες μας μπορούν αποκλειστικά να κάνουν κράτηση των καλοκαιρινών τους διακοπών, του μήνα του μέλιτος, των κρουαζιέρων ή οποιασδήποτε ταξιδιωτικής εμπειρίας όποτε το επιθυμούν, χωρίς να ανησυχούν για τη πληρωμή την ώρα που θέλουν να κάνουν την κράτηση τους", δηλώνει ο Dan Essex, CEO της Century Travel Group. Πρόσθεσε, "Με τη GoGet να είναι η πρώτη λύση BNPL στην Κύπρο, έχουμε έναν εξαιρετικό συνεργάτη στο πλευρό μας και ανυπομονούμε να δούμε την αποκλειστική μας συνεργασία να αναπτύσσεται."

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση στην κράτηση των διακοπών τους όποτε το επιθυμούν" δήλωσε ο Νέαρχος Πετρίδης, CEO της Ellinas Finance. Πρόσθεσε, "Είναι σημαντικό να έχουμε επιτυχημένες συνεργασίες με κυπριακές επιχειρήσεις - να συνδημιουργούμε και να καινοτομούμε. Είναι σε αυτή τη βάση που έχουμε πλέον εισέλθει σε μια συνεργασία με την Century Travel Group για την υπηρεσία μικροδανεισμού "Buy Now Pay Later" της GoGet Retail Microfinance, η πρώτη τέτοια συνεργασία στην αγορά ταξιδιών εντός Κύπρου."

Για να κλείσετε τις επόμενες σας διακοπές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Century Travel στο https://centurycyprus.com/ ή καλέστε στο 70 000 970.

Δειτε Επισης

CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης