Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά μέλη του προσωπικού της εταιρείας Gordian επισκέφθηκαν το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών «Ίριδα» του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «ΣΕΑΝΑ».

Πιστοί στην υπόσχεσή τους από πέρσι, εργαζόμενοι της Gordian μοιράστηκαν ευχάριστες στιγμές με τα άτομα που φιλοξενούνται στο κέντρο, συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες που οργάνωσαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτές, επιδεικνύοντας έτσι την ευαισθησία τους έναντι των ατόμων με ιδιαιτερότητες.

Η επίσκεψη στο Κέντρο Υπηρεσιών «Ίριδα» αποτελεί μια ακόμη ένδειξη της δέσμευσης της Gordian για ενεργή στήριξη και προώθηση της κοινωνικής ευαισθησίας. Με αυτήν την πρωτοβουλία, το προσωπικό της Gordian δείχνει την αλληλεγγύη του, ενώ παράλληλα στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους τους συνανθρώπους μας ότι αυτό που έχει σημασία είναι να επενδύουμε ποιοτικό χρόνο για να είμαστε κοντά στα άτομα που το μόνο που επιθυμούν είναι την αποδοχή και την αγάπη.

ΙΡΙΔΑ2

Ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία ιδρύθηκε το 1990. Μέσα από την λειτουργία 3 προγραμμάτων παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε ενήλικα άτομα με σοβαρές αναπηρίες όπως στήριξη ψυχολόγου και συμβουλευτική γονέων, φυσιοθεραπεία, εργοθεραπεία, μουσικοθεραπεία, εικαστική θεραπεία, αισθητηριακή ολοκλήρωση, υπηρεσίες λογοπαθολόγου, υπηρεσίες διαιτολόγου, Τεχνολογική Υποστήριξη, Νοσηλευτική Φροντίδα και Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο σκοπός των προγραμμάτων είναι η παροχή θεραπευτικών παρεμβάσεων σε άτομα με βαριά νοητική υστέρηση και πολλαπλές αναπηρίες πάνω σε μια οργανωμένη βάση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών «ΙΡΙΔΑ», του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία (ΣΕΑΝΑ), μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους.

Δειτε Επισης

CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης