Powered by

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της

Η Emirates ανακοινώνει αλλαγές στις εμπορικές ομάδες της στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ανατολική Ασία, βάσει της ισχυρής αναπτυξιακής πορείας της αεροπορικής εταιρείας.

Οι νέες αλλαγές τοποθετούν ανερχόμενα επιχειρησιακά ταλέντα των ΗΑΕ σε ορισμένες από τις βασικές αγορές της Emirates, ώστε να βοηθήσουν την αεροπορική εταιρεία να επιτύχει τους βραχυπρόθεσμους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της.

Ο Adnan Kazim, Deputy President, and Chief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την ανάπτυξη εξαιρετικών ταλέντων από τα Εμιράτα στο εργατικό δυναμικό μας και δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους και να προωθήσουμε τις ηγετικές τους ικανότητες. Με αυτή την αλλαγή, έξι υποψήφιοι επικεφαλής θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν ευκαιρίες και να ξεπεράσουν προκλήσεις του κλάδου στις αντίστοιχες αγορές τους.

Είμαι βέβαιος ότι τα νεοδιοριζόμενα στελέχη μας όχι μόνο θα αποκτήσουν νέες εμπειρίες, αλλά και θα χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητές τους για να υποστηρίξουν τις τρέχουσες και μελλοντικές στρατηγικές μας, συνεχίζοντας την επέκταση των παγκόσμιων δραστηριοτήτων μας».

Τα μέλη της εμπορικής ομάδας της Emirates που αναλαμβάνουν νέους ρόλους, με άμεση ισχύ, είναι οι:

  • Mohammed Alqassim: πρώην Country Manager Κύπρου, νυν Country Manager Καμπότζης.
  • Ahmad Tamim: πρώην Country Manager Ακτής Ελεφαντοστού, νυν Country Manager Κύπρου.
  • Adnan Almarzooqi: πρώην Commercial Support Manager Νότιας Αφρικής, νυν Country Manager Ακτής Ελεφαντοστού.
  • Mohamed Taher: πρώην Commercial Support Manager Αιγύπτου, νυν Manager Ουγκάντας.
  • Sultan Alriyami: πρώην Manager Ταϊβάν, νυν Area Manager Χονγκ Κονγκ.
  • Nasser Bahlooq: πρώην Area Manager περιοχής Χονγκ Κονγκ, νυν Manager Ταϊβάν.

Μέσω του ειδικού προγράμματος της εταιρείας, η Emirates παρέχει στρατηγικές ευκαιρίες για τους υπηκόους των ΗΑΕ να επεκτείνουν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία τους μέσω από μια σειρά ρόλων.

Το πρόγραμμα στοχεύει επίσης στην υποστήριξη της επαγγελματικής ανάπτυξης του εργατικού δυναμικού της αεροπορικής εταιρείας από τα Εμιράτα, επιτρέποντάς τους παράλληλα τους να δημιουργήσουν ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες σχέσεις με επιχειρηματικούς εταίρους και ενδιαφερόμενους φορείς σε όλο το δίκτυο της.

Δειτε Επισης

Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)
Πλησιάζουν το 50% οι ανακλήσεις για Takata-«Ανέβασαν ρυθμούς τους τελευταίους δύο μήνες οι αντιπροσωπείες»
Α. Μουζουρίδης: Το οικονομικό αποτύπωμα του FIBA EuroBasket και η μοναδική ευκαιρία για τον ξενοδοχειακό τομέα
Παραδοχή Αλέξη Βαφεάδη... Θα εξαντληθεί πολύ νωρίς το κονδύλι του νέου σχεδίου για την ηλεκτροκίνηση
Μαρίνος Γιαλελή: Το οινοποιείο στον Κάθηκα, η σχέση με το κρασί και η νέα ετικέτα διά χειρός Νικόλα Λαδόμματου(pics)
Ευαγγελία Ηλιάδου: Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και ο στόχος της Pafilia για το Minthis Music Festival
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025