Τάκης Αράπογλου: Δυναμικό παρόν και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για την Τράπεζα Κύπρου

Στο δυναμικό παρόν και το πολλά υποσχόμενο μέλλον της Τράπεζας Κύπρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος, Τάκης Αράπογλου.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία του ομίλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 125 χρόνων ζωής της τράπεζας, ο κ. Αράπογλου υπογράμμισε ότι η ιστορία της Τράπεζας Κύπρου είχε πολλά και σημαντικά ορόσημα.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ 2

«Στεκόμαστε μπροστά στο κατώφλι ενός ακόμη κεφαλαίου προόδου και ανάπτυξης στην ιστορία της Τράπεζας Κύπρου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, εξηγώντας ότι η ιστορία της τράπεζας δεν τελειώνει εδώ.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δηλώνοντας τη μεγάλη του συγκίνηση για τη συμμετοχή του στο σημαντικό φετινό ορόσημο, να μοιράζεται με υπερηφάνεια όσα έχει επιτύχει ο οργανισμός, ο Τάκης Αράπογλου εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που διαχρονικά εισπράττει η Τράπεζα Κύπρου από τον κυπριακό λαό.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διοίκησης και όλων των εργαζομένων είναι να συνεχίσουν δυναμικά να εξελίσσουν το έργο τους, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες τους.

boc125christodoulides

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ομιλία του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, Τάκη Αράπογλου:

Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας

Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι

Κυρίες και Κύριοι

Με μεγάλη χαρά και τιμή βρίσκομαι εδώ τιμώντας μαζί σας τα 125 χρόνια της Τράπεζας Κύπρου.

Η ιστορία της είχε πολλά και σημαντικά ορόσημα. Σήμερα συνεχίζει να δίνει ένα δυναμικό παρόν και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Η Τράπεζα Κύπρου ιδρύθηκε το τελευταίο έτος του 19ου αιώνα, στη Λευκωσία, στην καρδιά ενός νησιού με πλούσια ιστορία.

Προοριζόταν να γίνει όμως και κάτι περισσότερο από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα - προοριζόταν να γίνει ένας πυλώνας ελπίδας και προόδου ολόκληρης της χώρας.

ΤΑΚΗΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

Καθώς γύριζαν οι σελίδες της ιστορίας φέρνοντας πολλές νέες προκλήσεις, η Τράπεζα Κύπρου εξελίχθηκε υποστηρίζοντας την καινοτομία, διατηρώντας πάντα τις βασικές της αξίες: την ακεραιότητα, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και τη συνεργασία.

Μέσα από τα ταραγμένα νερά στις αρχές του 21ου αιώνα η Τράπεζα αναδύθηκε στη νέα εποχή με αποφασιστικότητα, περισσότερο ενισχυμένη από ποτέ, στηριζόμενη στην εργατικότητα και την αφοσίωση των εργαζομένων της.

Με το πρωτοποριακό της πνεύμα, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής επενδύοντας στην τεχνολογία, μετατρέποντας τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές σε μια απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία.

Και βέβαια η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Στεκόμαστε μπροστά στο κατώφλι ενός ακόμη κεφαλαίου προόδου και ανάπτυξης στην ιστορία της Τράπεζας Κύπρου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1

Είναι για μένα μεγάλη συγκίνηση να συμμετέχω στο σημαντικό φετινό ορόσημο, να μοιράζομαι με υπερηφάνεια όσα έχει επιτύχει ο οργανισμός, αλλά και να σας εκφράζω εκ μέρους όλων μας ευγνωμοσύνη για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη που διαχρονικά εισπράττει η Τράπεζα Κύπρου από τον κυπριακό λαό.

Δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διοίκησης και όλων των εργαζομένων είναι να συνεχίσουμε δυναμικά να εξελίσσουμε το έργο μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας.

Δειτε Επισης

Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
ΚΟΕ Πανεπιστημίου Κύπρου: Οριακή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσούζουν οι τιμές κρέατος και ελαιολάδου