Powered by

Το City of Dreams Mediterranean τιμήθηκε στα φετινά International Property Awards

Με τις διακρίσεις «Best International Sustainable Commercial Development» και «Best Sustainable Commercial Development in Europe» τιμήθηκε το City of Dreams Mediterranean, στο πλαίσιο των διεθνούς κύρους βραβείων International Property Awards.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, επιβραβεύθηκαν, για ακόμη μία χρονιά, η αριστεία και τα σημαντικότερα επιτεύγματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας των ακινήτων.

Εκ μέρους του City of Dreams Mediterranean, τις τιμητικές διακρίσεις παρέλαβε η διευθύντρια του ξενοδοχείου, κ. Rosemary Bueninck.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos κ. Grant Johnson, δήλωσε σχετικά: «Αυτές οι σημαντικές βραβεύσεις αποτελούν τιμή για μάς.

Η αναγνώριση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός προορισμού που όχι μόνο γοητεύει με την πολυτέλεια και την κομψότητά του, αλλά αποτελεί οδηγό μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης ανάπτυξης. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της πορείας μας προς ένα πιο αειφόρο και δημιουργικό μέλλον για τη βιομηχανία της φιλοξενίας».

Έχοντας σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, το City of Dreams Mediterranean είναι το πρώτο έργο ανάπτυξης στην Κύπρο που έλαβε την κορυφαία πιστοποίηση BREEAM Excellent στο στάδιο του σχεδιασμού.

rsz_img_0460

Το BREEAM αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη μέθοδο αξιολόγησης και πιστοποίησης της αειφορίας ολοκληρωμένων κατασκευαστικών έργων, υποδομών και κτηρίων παγκοσμίως. Η αειφορία του κτηρίου αξιολογείται με βάση τη μελέτη, την κατασκευή και τη λειτουργία του, εξετάζοντας με ολιστική προσέγγιση, μια σειρά από περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς παράγοντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2023, το City of Dreams Mediterranean τιμήθηκε σε τρείς ξεχωριστές κατηγορίες στα European Property Awards, αποσπώντας τα βραβεία Best Hotel Architecture Europe, Best Sustainable Commercial Development Europe και Best New Hotel Construction & Design Cyprus.

Δειτε Επισης

Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τουριστικές επιχειρήσεις-Μια πρωτοβουλία του ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το I-STARS
Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας