Οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate

Μοναδικές προτάσεις σε κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate.

Αυτή την Τρίτη, ξεχωρίσαμε οικιστικά ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές σε όλη την Κύπρο, όπως η Λακατάμεια, ο Στρόβολος, το Γέρι, η Αγία Φύλα, τα Περβόλια και το Παραλίμνι. Πρόκειται για ετοιμοπαράδοτα ακίνητα, τα οποία αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, δεδομένου του υψηλού κατασκευαστικού κόστους που υπάρχει.

Κατοικίες σε τιμές που αρχίζουν από €90.000

PR38738

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας, ξεχωρίσαμε κενή κατοικία τύπου split-level, στην περιζήτητη περιοχή Αγίας Φύλας στη Λεμεσό, που πωλείται στην τιμή των €350.000. Τοποθετημένο κοντά στο Τσίρειο Στάδιο, το ακίνητο έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 190 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 30 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία και τζάκι, κουζίνα με τραπεζαρία, μπάνιο και αποχωρητήριο. Το ημιυπόγειο διαθέτει πλυσταριό και ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή με κήπο, βεράντα με ψησταριά και χώρος στάθμευσης. Οι μεγάλοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι που διαθέτει, την καθιστούν ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.

PR38751

Στη δημοφιλή περιοχή «Περνέρα» του Παραλιμνίου, το ενδιαφέρον κεντρίζει κενή διώροφη κατοικία στην τιμή των €280.000. Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στη Λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, η κατοικία έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 120 τ.μ. και βεραντών 38 τ.μ.. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά υπάρχει ψησταριά, αυλή, καθώς και χώρος στάθμευσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ως εξοχική κατοικία ή και για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να αποφέρει υψηλές αποδόσεις.

Στη Λάρνακα, ειδικότερα στην ενορία Σωτήρος, εντοπίσαμε κενή ισόγεια κατοικία προς €150.000. Το ακίνητο τοποθετείται στην οδό Αλέξανδρου Υψηλάντη, κοντά στη συμβολή των λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Αλέξανδρου Παναγούλη. Με συνολικό εμβαδόν 124 τ.μ., το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με σαλόνι και κουζίνα, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια, καλυμμένη βεράντα και χώρο στάθμευσης.

Σε μια εξαιρετική περιοχή στο Κίτι, κοντά στον συνδετικό δρόμο Κιτίου - Μαζωτού διατίθεται ημιτελής διώροφη κατοικία, στην τιμή των €120.000. Η κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 160 τ.μ., είναι δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων και αποτελεί ιδανική επιλογή για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να αποφέρει υψηλές αποδόσεις. Οι εργασίες βρίσκονται σε σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

Διώροφη κατοικία πωλείται στα Περβόλια προς €165.000. Ιδανικά τοποθετημένη επί της λεωφόρου Γεώργιου Σεφέρη, η κατοικία έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 111 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 11 τ.μ.. Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τη θάλασσα και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενιαίο καθιστικό με κουζίνα, αποχωρητήριο και μπάνιο. Διαθέτει επίσης αυλή, χώρο στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στα Λιβάδια ξεχωρίζει ισόγεια κατοικία με πισίνα προς €170.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στο κέντρο του Δήμου, η κατοικία διαθέτει κλειστούς χώρους με εμβαδόν 193 τ.μ. και καλυμμένες βεράντες, έκτασης 10 τ.μ.. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει βοηθητική οικοδομή 20 τ.μ..

PR38704

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη Λακατάμεια ξεχωρίζει κενή ισόγεια κατοικία με πισίνα και μεγάλο κήπο στην τιμή των €720.000. Η κατοικία έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 270 τ.μ. και υπογείου 65 τ.μ., ενώ βρίσκεται στην οδό Καλαμάτας, κοντά στις λεωφόρους Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Τσερίου. Αποτελείται από σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό, αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχει αποθήκη, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και χώρος στάθμευσης. Η κατοικία διαθέτει επίσης, μεγάλη αυλή με κήπο, κιόσκι με ψησταριά και ξυλόφουρνο. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία που μπορεί να στεγάσει μεγάλες οικογένειες.

Ισόγεια κατοικία εντοπίσαμε στον Στρόβολο, στην τιμή των €155.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως και τη λεωφόρο Τσερίου, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 190 τ.μ. και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, αποχωρητήριο και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή και βοηθητική κατοικία 40 τ.μ..

PR38775

Διώροφη κατοικία με πισίνα πωλείται στο Γέρι, στην τιμή των €500.000. Ιδανικά τοποθετημένη, κοντά στο Ά Δημοτικό Σχολείο Γερίου, σε μία περιοχή με κενά τεμάχια γης και οικιστικές αναπτύξεις, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 450 τ.μ. και βρίσκεται εντός οικοπέδου με έκταση 728 τ.μ.. Εξωτερικά, διαθέτει χώρο στάθμευσης, βοηθητική οικοδομή και κήπο με πισίνα. Είναι ιδανική για ιδιοκατοίκηση αλλά και για ενοικίαση.

Στην ορεινή Λυσό της επαρχίας Πάφου, εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα, στην τιμή των €170.000. Μόλις 15 λεπτά μακριά από τις υπέροχες παραλίες της περιοχής, η κατοικία έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 155 τ.μ. και βεραντών 30 τ.μ.. Αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, αποθήκη, αποχωρητήριο και μπάνιο, ενώ εξωτερικά, υπάρχει αυλή και βοηθητικό κτήριο. Επιπρόσθετα, στην Τρεμιθούσα πωλείται κενή κατοικία τριών υπνοδωματίων, προς €140.000. Η κατοικία έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 120 τ.μ. και βεραντών 88 τ.μ., ενώ αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας, καθιστικού, γραφείου και κουζίνας, καθώς και δύο μπάνια.

Στην κοινότητα Τρείς Ελιές της ορεινής Λεμεσού, πωλείται κενό διώροφο οικιστικό κτήριο προς €90.000. Το ακίνητο αποτελείται από μία ισόγεια και μία υπόγεια κατοικία, ενώ έχει ανεγερθεί εντός δύο οικιστικών τεμαχίων με συνολικό εμβαδόν 310 τ.μ.. Η ισόγεια κατοικία αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Η υπόγεια κατοικία, με εμβαδόν 60 τ.μ., διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο, αποχωρητήριο και δυο υπνοδωμάτια. Είναι ιδανικές για χρήση ως εξοχικές κατοικίες ή και για ενοικίαση.

Διαμερίσματα στα Λατσιά και τα Περβόλια, σε μοναδικές τιμές

Στα Λατσιά εντοπίσαμε διώροφο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €100.000. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 98 τ.μ. και επιπλέον βεράντες έκτασης 61 τ.μ., ενώ βρίσκεται στην οδό Αχαιών, κοντά στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, καθώς και χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και ενοικιάζεται προς €380/μήνα.

Στα Περβόλια, ξεχωρίζει κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €100.000. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 83 τ.μ. και επιπλέον 17 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Διαθέτει ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα, μπάνιο και χώρο στάθμευσης, ενώ πρόκειται για μία ιδανική επιλογή, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian