Σε Αθήνα και Βρυξέλλες η Υφυπουργός Ναυτιλίας- Διμερείς συναντήσεις με Υπουργούς

Στην Αθήνα όπου θα παραστεί σε εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη δημιουργία του Κυπριακού Νηολογίου και έπειτα στις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει σε συνέδριο της Βελγικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ για τις συνθήκες διαβίωσης των ναυτικών, μεταβαίνει η Υπουργός Ναυτιλίας Μαρινα Χατζημανώλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου, η κ. Χατζημανώλη αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, όπου την Τρίτη 5 Μαρτίου, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας διοργανώνει εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη δημιουργία του Κυπριακού Νηολογίου.

Στην εκδήλωση, αναφέρεται, «θα παρευρεθεί η ναυτιλιακή κοινότητα της Ελλάδας, η οποία έχει στηρίξει και συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της κυπριακής σημαίας».

Κατά την παραμονή της στην Αθήνα, η κ. Χατζημανώλη θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την πλοιοκτητική και ναυτιλιακή κοινότητα της Ελλάδας, στα πλαίσια προώθησης του Κυπριακού Νηολογίου, προστίθεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα μεταβεί στη συνέχεια στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση της Βελγικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ να συμμετέχει στο συνέδριο που διοργανώνει, στις 8 Μαρτίου, με θέμα τις συνθήκες διαβίωσης των ναυτικών.

«Κατά την παραμονή της στις Βρυξέλλες, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με άλλους Υπουργούς που επίσης θα συμμετέχουν στο συνέδριο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παραθέσει τις θέσεις της Κύπρου σε ό,τι αφορά την προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα, αλλά και την ένταξη των γυναικών γενικότερα στη ναυτιλία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Προς επανατοποθέτηση οι διμερείς οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου και Ιαπωνίας
Μιχάλης Αντωνίου: Πολύ εποικοδομητική η συνάντηση με Χριστοδουλίδη, θα καταθέσει εισηγήσεις η ΟΕΒ
Εβδομαδιαία άνοδος 1,59% στο ΧΑΚ
Μ. Παναγιώτου: Εκδήλωση στη Γαλλία για την κουμανδαρία τον Οκτώβριο
Στο «ΚΟΙΟΣ» η ανάπτυξη του πληροφοριακού συστήματος για προώθηση της ηλεκτροκίνησης
Μέχρι 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για ευρωπαϊκά βραβεία προώθησης επιχειρηματικότητας
Γ. Παναγιώτου: Η ετοιμότητα του υπ. Εργασίας για τις συλλογικές συμβάσεις και το πολιτικό μήνυμα της Κυβέρνησης
Αποδέχεται αλλά με όρια το πλαίσιο Παναγιώτου για την αγορά εργασίας η ΟΕΒ-Τι δηλώνει ο Μιχάλης Αντωνίου
Mελέτη για το ύψος του αφορολόγητου και αντισταθμιστικά αποκλειστικά για την πράσινη φορολογία
ΧΑΚ: Τέρμα στο ανοδικό σερί-Μικρές ζημιές την Πέμπτη