Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate

Με μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές διαμερισμάτων και κατοικιών επανέρχεται αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Οι οικιστικές προτάσεις που παρουσιάζει η εταιρεία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές της Κύπρου, όπως ο Στρόβολος, τα Λατσιά, τo Καϊμακλί, ο Άγιος Αθανάσιος Λεμεσού και η Αγία Νάπα, και πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Τα επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, ενώ το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, κυρίως αυτή την περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα από €70.000

Διαμέρισμα στον Άγιο Αθανάσιο

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει κενό διαμέρισμα στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, με τιμή €275.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, το ακίνητο απολαμβάνει πανοραμική θέα στη θάλασσα και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ιδία χρήση ή και για ενοικίαση με πολύ καλές αποδόσεις. Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 95 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας, κουζίνα, αποχωρητήριο, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει, επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην Κάτω Πάφο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Θεοδώρου, δίπλα από το εμπορικό κέντρο “Kings Avenue Mall” και απέναντι από το “Roman Hotel”, πωλείται κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €250.000. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 219 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο και μεγάλη ακάλυπτη βεράντα. Διαθέτει επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, καθώς και δικαίωμα πρόσβασης σε κοινόχρηστη πισίνα που υπάρχει εντός της οικιστικής ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται.

Διαμέρισμα στη Λακατάμεια

Κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, που αποτελεί μοναδική επιλογή για ιδιοκατοίκηση καθώς και για ενοικίαση, εντοπίσαμε στη Λακατάμεια, στην τιμή των €195.000. Τοποθετημένο σε μια ιδανική περιοχή, κοντά στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα, το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία, τρία υπερυψωμένα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Με συνολικό εμβαδόν 161 τ.μ., το ακίνητο διαθέτει επίσης, χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Διώροφο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στα Λατσιά, προς €100.000. Τοποθετημένο επί της οδού Αχαιών, το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών, έχει συνολικό εμβαδόν 120 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες. Διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ ενοικιάζεται προς €380/μήνα.

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στην Αγία Νάπα προς €70.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά στη λεωφόρο Νήσι και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, προσφέροντας εξαιρετικές προσβάσεις σε όλων των ειδών τις υπηρεσίες και ανέσεις. Διαθέτει συνολικό εμβαδόν 71 τ.μ. και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής, το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για ενοικίαση, αποφέροντας υψηλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του.

Στην Τερσεφάνου εντοπίσαμε κενό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, προς €72.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τον συνδετικό δρόμο Τερσεφάνου – Κιτίου, το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 65 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ είναι ιδανικό για ενοικίαση καθώς και για ιδιοχρησία.

Μοναδικές κατοικίες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο

Κατοικία με πισίνα στο Καϊμακλί

Στο Καϊμακλί εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €420.000. Απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας ήσυχης περιοχής, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου και το Πανεπιστήμιο Frederick, η κατοικία είναι κατασκευασμένη με υλικά άριστης ποιότητας και έχει συνολικό εμβαδόν 300 τ.μ.. Στο ισόγειο αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφείο, ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ η κατοικία διαθέτει και σοφίτα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή, μηχανοστάσιο, αποθήκη, ψησταριά, πέργολα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Είναι ιδανική για νεαρά ζευγάρια.

Κατοικία στο Στρόβολο

Κενή κατοικία πωλείται σε κεντρική τοποθεσία του Στροβόλου, κοντά στη λεωφόρο Σταυρού και το εμπορικό κέντρο «Mall of Cyprus», στην τιμή των €360.000. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 260 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι με καθιστικό, αποχωρητήριο, αποθήκη, πλυσταριό, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια, μπάνιο, γραφείο και καθιστικό. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης με αποθήκη, μικρό κήπο και περίφραξη. Είναι ιδανική τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση, με καλές αποδόσεις.

Στα Λατσιά, κοντά στον κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ, ξεχωρίσαμε πολυτελής κατοικία με πισίνα και πέντε υπνοδωμάτια, στην τιμή των €910.000. βρίσκεται εντός γωνιακού οικοπέδου, με εμβαδόν 1.565 τ.μ., και αποτελείται στο ισόγειο από κουζίνα, πλυσταριό, τραπεζαρία με καθιστικό, γραφείο, μπάνιο, αποχωρητήρια και δύο υπνοδωμάτια. Στον όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, γραφείο και βεράντα. Η κατοικία διαθέτει επίσης, υπόγειο με εμβαδόν 85 τ.μ., το οποίο αποτελείται από δωμάτιο, αποχωρητήριο, μηχανοστάσιο και κουζίνα. Εντός του ακινήτου εντοπίζεται ακόμη, βοηθητική ισόγεια κατοικία με εμβαδόν 70 τ.μ., η οποία διαθέτει κουζίνα με καθιστικό, αποχωρητήριο και ντους, δύο υπνοδωμάτια και βεράντα. Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί ένα διαμέρισμα-τύπου στούντι, έκτασης 30 τ.μ.. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει μεγάλη αυλή με πισίνα, διπλό καλυμμένο χώρο στάθμευσης και όμορφα διαμορφωμένο κήπο με ψησταριά. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €4,120/μήνα αποφέροντας καλή απόδοση που ξεπερνά το 5%.

Στην κοινότητα Τρούλλοι της Λάρνακας, το ενδιαφέρον κεντρίζει διώροφη κατοικία, στην τιμή των €340.000. Η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 435 τ.μ. και βρίσκεται εντός μεγάλου τεμαχίου γης, με έκταση 1.338 τ.μ.. Αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πέντε υπνοδωμάτια και μπάνια. Εξωτερικά, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, κήπος και περίφραξη.

Διαμέρισμα στην Πάφο

Τέλος, στην όμορφη κοινότητα Λυσού, στην επαρχία Πάφου, εντοπίσαμε κενή διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €170.000. Η κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 155 τ.μ., και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μονοπάτια της φύσης, καταρράχτες, την Πόλη Χρυσοχούς και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Αποτελείται από κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, καλυμμένη βεράντα, τρία υπνοδωμάτια, ντους, αποθήκη και αποχωρητήρια. Εξωτερικά υπάρχει πλακόστρωτη αυλή με πισίνα και βοηθητικό κτήριο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση ως πρώτη ή εξοχική κατοικία.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)