Columbia Shipmanagement: Υποψήφια στα IN Business Awards ως εργοδότης προτίμησης

Σεβασμός, Πίστη, Πάθος, Ικανότητα, Υπευθυνότητα, Διαφορετικότητα και Βιωσιμότητα. Οι Εταιρικές Αξίες της Columbia Shipmanagement που αναπτύσσονται σε δράσεις και συντελούν στην επίτευξη του υψηλού ποσοστού 88% διατήρησης του Ανθρώπινου Δυναμικού στον Οργανισμό!

2

Η Columbia Shipmanagement, ιδρύθηκε το 1978 στη Λεμεσό από τον κ. Heinrich Schoeller και συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στον τομέα της ναυτιλίας. Τα κεντρικά γραφεία παραμένουν στη Λεμεσό και από εκεί, γίνεται η επίβλεψη των 15 άλλων γραφείων της Columbia που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Την τελευταία πενταετία, η δραστηριότητα της εταιρείας έχει επεκταθεί σε τομείς όπως η ανανεώσιμη ενέργεια, η τεχνολογία, η αεροπορία, η φιλοξενία. Οι πενήντα και πλέον θυγατρικές ή/και οι συνεργαζόμενες εταιρείες που ηγούνται της ανάπτυξης των νέων υπηρεσιών δικτυώνονται, συνεργάζονται και εξελίσσονται μέσα από μία ενιαία πλατφόρμα, τον Όμιλο Columbia Group. Ο κύριος τομέας υπηρεσιών είναι η διαχείριση όλων των ειδών πλοίων.

3

Η Columbia Shipmanagement υπό την διαχείριση της αναλαμβάνει τις τεχνικές λειτουργίες των πλοίων, την πρόσληψη, εκπαίδευση και διαχείριση πληρώματος, την βελτιστοποίηση της απόδοσης ενός πλοίου και των επιμέρους λειτουργιών, την ασφάλιση κ.α. Οι συνεργάτες του Ομίλου και οι θυγατρικές εταιρείες, εμπλουτίζουν την γκάμα προσφερόμενων υπηρεσιών παρέχοντας περαιτέρω εξειδικευμένες λύσεις όπως διαχείριση απορριμμάτων, ανάπτυξη προγραμμάτων και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας, λογισμικά συστήματα και διαδικασίες προμήθειας των πλοίων, υπηρεσίες υποστήριξης ψυχικής και σωματικής υγείας των πληρωμάτων. Με ένα δομημένο δίκτυο επικοινωνίας, διαφάνειας και συνεργασίας, η Columbia ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών και έχει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλάδου.

4

Η βιομηχανία είναι πολύ ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την ενσωμάτωση της προηγμένης τεχνολογίας, έχοντας απέναντί τους εταιρείες από χώρες με φτηνό εργατικό δυναμικό το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα παραμένει η ποιότητα των υπηρεσιών, η καινοτομία και η εξειδίκευση των ανθρώπων της. Επενδύουν στην ανέλιξη των νέων, πιστεύουν στην εξειδίκευση και επιδιώκουν την ανάδειξη τους παγκόσμια. Γι αυτό συνεργάζονται με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Frederick University, τη Ναυτική Ακαδημία Κύπρου και παράλληλα χορηγούν μαθήματα Ναυτιλίας (ICS) και άλλα προγράμματα σπουδών.

5

Θέλουν οι άνθρωποί τους να έχουν ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, να έχουν περιθώρια ανέλιξης, να παίρνουν δίκαιη μισθοδοσία και μπόνους βάσει αξιολόγησης. Αυτά τους δίνουν τη δυνατότητα να επιτυγχάνουν καλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής. Η κουλτούρα της Columbia Shipmanagement καθρεφτίζεται στις δράσεις της, και οι δράσεις της ηγούνται από τους ανθρώπους της.

6

Πέραν από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις πλατφόρμες εσωτερικής ενημέρωσης και τα τακτικά σεμινάρια, έχουν παρατηρήσει ότι οι κοινωνικές δράσεις είναι αυτές που συντελούν στην αλλαγή και στην ενίσχυση της κουλτούρας. Μέσα λοιπόν, από την φιλοσοφία iCare, που αναπτύσσεται εσωτερικά στον οργανισμό, οι συνάδελφοι συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και ανθρωπιστικές ενέργειες, που σχεδιάζονται κάτω από την ομπρέλα των αξιών της εταιρείας: Σεβασμός, Πίστη, Πάθος, Ικανότητα, Υπευθυνότητα, Διαφορετικότητα και Βιωσιμότητα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.inbawards.com/

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
Τράπεζα Κύπρου: Πράσινο από τους μετόχους για το μέρισμα-Οι εκλεγέντες και επανεκλεγέντες στο Δ.Σ.(pics)