Powered by

Beefbar: Το νέο πολυτελές concept από το Μόντε Κάρλο που ανοίγει στο Amara

Για το λανσάρισμα ενός νέου εκλεπτυσμένου χώρου ετοιμάζεται προσεχώς το πολυτελές ξενοδοχείο, Amara.

Πρόκειται για το Beefbar, ένα concept που γεννήθηκε στο Μόντε Κάρλο και αναμένεται να προσφέρει στους επισκέπτες του Amara ένα ταξίδι δημιουργικού street food και εμβληματικά κυρίως πιάτα και sides φτιαγμένα με τα καλύτερα κομμάτια κρέατος από όλο τον κόσμο.

Ένας πολυτελής προορισμός για φαγητό που υπόσχεται από την άνοιξη του 2024 να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και την ατμόσφαιρα.

Με τις λαμπερές αρχιτεκτονικές γραμμές, τα ιδιαίτερα μενού και την πολυτελή ατμόσφαιρα, το Beefbar σπάει τον αυστηρό κώδικα των παραδοσιακών steakhouses και προσφέρει μια ολοκληρωμένη και πιο προσιτή εμπειρία.

Το Beefbar είναι το πνευματικό τέκνο του φημισμένου εστιάτορα Riccardo Giraudi, ο οποίος μαζί με τον Executive Chef, Thierry Paludetto έχουν δημιουργήσει νόστιμα και ταυτόχρονα απλά πιάτα, φτιαγμένα με τα καλύτερα κομμάτια βόειου κρέατος από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Beefbar φέρνει κομψότητα, τελειότητα και απλότητα, με γεύσεις τόσο για τους λάτρεις του κρέατος όσο και για τους χορτοφάγους με μια πληθώρα πιάτων, από νόστιμες σαλάτες, φρέσκα ψάρια και λαχανικά μέχρι αποκλειστικά κρέατα.

beefbar2

Ποιο είναι το Beefbar
Το Beefbar αποτελεί μία αντανάκλαση της κοσμοπολίτικης κουλτούρας που δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi.

Από το 2005, στο Μόντε Κάρλο, σπάει τους άκαμπτους, παραδοσιακούς κώδικες των steakhouses, μέσω των λαμπερών γραμμών, της ξεκάθαρης προσωπικότητας, της μοντέρνας πολυτέλειας και της εμπειρίας 360 μοιρών.

beefbar3

Στην κουζίνα, ο Executive Chef, Thierry Paludetto συνεργάζεται στενά με τον Riccardo Giraudi για τη δημιουργία νόστιμων και απλών πιάτων. Το μενού του εστιατορίου χωρίζεται σε τρία μέρη: sexy street food εμπνευσμένο από τις πιο δημοφιλείς συνταγές από όλο τον κόσμο, υπέροχα κομμάτια κρέατος που προέρχονται από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και εμβληματικά πιάτα, από sides μέχρι κυρίως πιάτα, καθώς και επιδόρπια.

Ποιος είναι ο Riccardo Giraudi
Ο Riccardo Giraudi, γνωστός και ως Beefboy, δεν είναι μόνο ο αποκλειστικός εισαγωγέας των καλύτερων κρεάτων στον κόσμο, αλλά και ένας δυναμικός και δημιουργικός εστιάτορας με μια καταξιωμένη επαγγελματική πορεία, στο τιμόνι σημαντικών χώρων σε όλο τον κόσμο.

beefbar4

Η επιτυχία και το πάθος του για τη φιλοξενία του επέτρεψαν να δημιουργήσει και να ξανασκεφτεί concepts εστιατορίου, να προσφέρει νέους τρόπους κατανάλωσης και να τονώσει τον γαστρονομικό κόσμο.

Με πάνω από 30 έξυπνα μελετημένα concept στο Μονακό, την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με αστέρι Michelin), ο Riccardo Giraudi σχεδιάζει άνετα, χαλαρά αλλά και πολυτελή, κομψά εστιατόρια.

Δειτε Επισης

Mayday από IATA... Σε κίνδυνο ο στόχος απαλλαγής των αερομεταφορών από τον άνθρακα το 2050
Ενδιαφέρον εταιρειών για θαλάσσια σύνδεση με Ισραήλ και Λίβανο-Μεγαλώνει ο τομέας της κρουαζιέρας στην Κύπρο
Σπάει τα κοντέρ ο τουρισμός… Το ρεκόρ τετραμήνου, οι κύριες αγορές και πώς κινήθηκαν Ρωσία και ΗΠΑ
Μεγάλη αεροπορική συμμαχία στις ΗΠΑ-Τι φέρνει η συμφωνία JetBlue και United Airlines
Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας βασικός εταίρος έργου για ενίσχυση τουριστικών ΜμΕ-Συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση στη Βενετία
Η Wizz Air ενισχύει το σχέδιο customer compass με νέο ορόσημο στον στόλο της
Άνοιξε τις πύλες του για τη νέα σεζόν το Serena Beach Restaurant (pics)
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας εγκαινιάζει την πρωτοβουλία«Meeting the Blue at Ayia Napa Marina for a good cause!»
Επανάσταση στην εμπειρία καφέ στην Κύπρο-Η ASBIS παρουσιάζει το αυτοματοποιημένο 24/7 Robo Café
Η Emirates ενισχύει την παρουσία της στο Roland-Garros 2025 για 13η συνεχόμενη χρονιά