Powered by

Το μήνυμα Ε. Ευγενίου στους ξένους επενδυτές-«Πρεσβευτές της Κύπρου, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε»

Ως πρεσβευτές της Κύπρου χαρακτήρισε τους επενδυτές που επιλέγουν τη χώρα μας για δραστηριοποίησή τους, ο πρόεδρος του Invest Cyprus, Ευγένιος Ευγενίου, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη στήριξη του οργανισμού.

Στο πλαίσιο της εναρκτήριας ομιλίας του κατά την εκδήλωση με θέμα «Foreign Investors Dialogue with the Cyprus Government: from feedback to action», που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με διοργανωτή τον Invest Cyprus και την κυβέρνηση, ο κ. Ευγενίου παρέθεσε τις προτεραιότητες του οργανισμού που είναι η προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικός προορισμός, η προσέλκυση βιώσιμων μοντέλων, η δημιουργία τεχνολογικού κέντρου, η εξειδίκευση και η προσέλκυση ταλέντων.

Αναφέρθηκε ακόμη σε συνεργασίες του οργανισμού, ώστε να δημιουργηθούν επιχειρηματικά hubs στο νησί.

«Δουλεύουμε σκληρά με πολλά υπουργεία και κυβερνητικά τμήματα, ώστε να έρθουν επενδυτές», επισήμανε. Στο σημείο αυτό, χαρακτήρισε τους ξένους επενδυτές που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας ως πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό, δείχνοντας έτσι τη σημαντικότητά τους για την οικονομία του τόπου, αλλά και για τη φήμη της.

Αφού ευχαρίστησε τους επενδυτές που κατέθεσαν τις εισηγήσεις τους και που σήμερα επέστρεψαν να ακούσουν τις σχετικές δράσεις της κυβέρνησης και τα μελλοντικά της σχέδια, ο πρόεδρος του Invest Cyprus, ολοκλήρωσε τον σύντομο χαιρετισμό του με ένα σαφές μήνυμα προς τον επενδυτικό κόσμο:

«Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε».

Δειτε Επισης

Με σημαντική άνοδο άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Αυξήθηκε κατά 1.311 άτομα η απασχόληση στον ευρύ δημόσιο τομέα το α΄τρίμηνο
Αυξήθηκε στις 13.524 ο αριθμός των κενών θέσεων εργασίας το πρώτο τρίμηνο του 2025
Ανδρέας Αντωνιάδης: Προσπάθειες Γενικού Λογιστηρίου για αναβάθμιση της χρηματοοικονομικής παιδείας
Γόνιμη και επικοδομητική συνάντηση ΕΒΕ Αμμοχώστου με Κωνσταντίνο Ιωάννου-Iκανοποίηση για την ανταπόκριση του Υπουργού
Κοινή διακήρυξη Κύπρου-Ινδίας: Δέσμευση επέκτασης οικονομικών δεσμών μέσω αύξησης εμπορίου και επενδύσεων
Χριστοδουλίδης-Μόντι: Μεγάλες δυνατότητες για εμπόριο και επενδύσεις με φόντο τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
«Η Κύπρος αποτελεί την πύλη εισόδου της Ινδίας στην Ευρώπη-Θα εργαστούμε για ενίσχυση των σχέσεων Ε.Ε.-Ινδίας»
Κανονικά λειτουργούν τα ταμεία του ΕΟΑ Λάρνακας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη
Επενδυτικές σχέσεις σε άλλη διάσταση...Μεγαλώνει η παρουσία ινδικών εταιρειών, φέρνει και στην Κύπρο το UPI η Eurobank