Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IN Business: Doing business overseas

Πώς καταφέρνει μία επιχείρηση να ανοίξει τα φτερά της, να πετάξει μακριά και να αποκτήσει παρουσία στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου από ένα μικρό νησί της Μεσογείου;

Στο τεύχος Φεβρουάριου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 4 του μήνα σε έντυπη και ψηφιακή έκδοση, εκπρόσωποι κυπριακών εταιρειών που τα κατάφεραν με επιτυχία, αναλύουν τους λόγους που οδήγησαν στην επέκταση της δραστηριότητάς τους στο εξωτερικό, θέτοντας σε κίνηση τον εταιρικό τους σκοπό και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, που βρίσκει αντίκρισμα σε μεγάλες αγορές.

Παράλληλα, περιγράφουν τη συνταγή της επιτυχίας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον. Ταυτόχρονα αναφέρονται στο πώς καταφέρνουν να διατηρούν τον βηματισμό τους σε αβέβαιους καιρούς, κατά τους οποίους οι εξελίξεις, γεωπολιτικές και μη, διαδέχονται η μία την άλλη.

Κι αυτό, συνεχίζοντας να έχουν, σε αρκετές περιπτώσεις, υψηλές επιδόσεις, αποκομίζοντας σημαντικό ποσοστό του συνολικού τους τζίρου από τις δραστηριότητές τους στις ξένες αγορές.

Επίσης, ανακοινώνονται οι 50 υποψήφιοι σε 10 κατηγορίες των IN Business Awards 2023, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της μεγάλης γιορτής του επιχειρείν που γίνεται φέτος για 16η χρονιά.

Αναλυτικότερα, στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αλλά και σε ψηφιακή έκδοση αυτή την Κυριακή 4 του μήνα, διαβάστε:

  • Doing business overseas

Ιστορίες έμπνευσης από 16 κυπριακές εταιρείες που κατακτούν τις ξένες αγορές

Εκπρόσωποί τους, περιγράφουν τη συνταγή της επιτυχίας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον και καταθέτουν τους λόγους που οδήγησαν την επέκταση της δραστηριότητάς τους στο εξωτερικό, θέτοντας σε κίνηση τον εταιρικό τους σκοπό και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, που βρίσκει αντίκρισμα σε μεγάλες αγορές.

  • Πέρα από το άριστο

Μια σειρά από λόγους, για τους οποίους το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου επιλέγει να παρουσιάζει, κάθε χρόνο, ως Κύριος Χορηγός τον απόλυτο θεσμό των επιχειρηματικών βραβεύσεων του τόπου, τα IN Business Awards, απαριθμεί ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου του EUC, δρ Χριστόφορος Χατζηκυπριανού.

  • IN Business Awards 2023

Για 16η χρονιά, ανακοινώνουμε την έναρξη της μεγάλης γιορτής του επιχειρείν, των IN Business Awards. Του θεσμού που αναδεικνύει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και το έργο τους, Κύπριους επαγγελματίες εντός και εκτός συνόρων, υπηρεσίες και προϊόντα. Έχοντας πια 10 κατηγορίες με τη συμμετοχή κοινού, παρουσιάζουμε τους 50 υποψήφιους και σας καλούμε να τους τιμήσετε με τη ψήφο σας.

  • Bringing products to market

Η Simlead προσφέρει στους πελάτες της καθοδήγηση από την ιδέα μέχρι και το λανσάρισμα ενός προϊόντος. Ο συνιδρυτής και σύμβουλος στρατηγικής προϊόντων, δρ. Δημήτρης Φωτίου, και ο συνιδρυτής και σύμβουλος στρατηγικής σχεδιασμού, Στέλιος Αβραάμ, εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο μία έμπνευση μπορεί να αποκτήσει στη Simlead ταυτότητα και να εισέλθει στην αγορά.

  • Nuts for Nuts

Οι πολύτιμες παραδοσιακές συνταγές του Χρυσόστομου και της Ανδρονίκης από τη Μαραθάσα πέρασαν από γενιά σε γενιά, με τη δισέγγονή τους και μια εκ των σημερινών ιδιοκτητών του Marathassa Valley Nuts, Άντρη Χατζηνικολάου, να συνεχίζει το έργο τους 100 χρόνια μετά.

Business Guide

  • AI: Πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας
  • Εταιρική κοινωνική ευθύνη 2024
  • Social Media Experts

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενο του περιοδικού πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)