Ο Tilmann Galler της J.P. Morgan στο Global Yield 2025

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2024, η Λεμεσός θα φιλοξενήσει ένα από τα σημαντικότερα επενδυτικά συνέδρια της χρονιάς, το 10th Cyprus Funds Summit: Global Yield 2025 – Forecasting Financial Markets.

Σε ένα περιβάλλον όπου οι αγορές μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς και οι επενδυτές αναζητούν τις επόμενες μεγάλες ευκαιρίες, ο Tilmann Galler, Global Market Strategist της J.P. Morgan Asset Management, έρχεται να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και στρατηγικές.

Ο Tilmann Galler είναι ένας από τους κορυφαίους στρατηγικούς αναλυτές στις διεθνείς χρηματαγορές, με πλούσια εμπειρία στην ανάλυση των παγκόσμιων οικονομικών δεδομένων και των επενδυτικών τάσεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Galler θα παρουσιάσει την ομιλία με τίτλο “Investment Outlook 2025: What Will the Future Bring?”, εστιάζοντας στις τάσεις και τις προβλέψεις για την επόμενη χρονιά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι τις εκτιμήσεις του για τις αγορές κεφαλαίων, καθώς και τις στρατηγικές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους επενδυτές να επωφεληθούν από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Το συνέδριο, που φέτος γιορτάζει τη δέκατη επέτειό του, έχει καταστεί κορυφαία εκδήλωση στον χώρο της διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (MENA).

Κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας μια πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και διασύνδεση με ειδικούς από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ποικίλες θεματικές ενότητες που αγγίζουν όλα τα κρίσιμα ζητήματα για το 2025.

Στο Global Yield 2025, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα όπως οι επενδυτικές στρατηγικές σε μετοχές και ομόλογα, η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, αλλά και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από την υιοθέτηση των κριτηρίων ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση).

Η παρουσία του Tilmann Galler, ο οποίος εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους επενδυτικούς οίκους, αποτελεί εγγύηση για μια παρουσίαση υψηλής αξίας.

Ως ειδικός που έχει αφιερώσει την καριέρα του στην ανάλυση των αγορών και στη διαμόρφωση στρατηγικών επενδυτικών προτάσεων, ο Galler αναμένεται να προσφέρει μοναδικές και πρακτικές πληροφορίες στους συμμετέχοντες.

Για όσους επιθυμούν να είναι μπροστά στις εξελίξεις και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα προκύψουν το 2025, το Cyprus Funds Summit αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία.

Με πάνω από 30 ομιλητές διεθνούς κύρους, περισσότερους από 500 συμμετέχοντες και εκπροσώπους από πάνω από 15 χώρες, η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις, στρατηγικές και δικτύωση με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους και να προετοιμαστείτε για το 2025. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της Μεσογείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

  • Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus
  • Συντονιστής: IMH
  • Πλατινένιοι Χορηγοί: ECOMMBX, Freedom24
  • Χρυσοί Χορηγοί: Athlos Capital, Bank, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, RSM Cyprus
  • Αργυροί Χορηγοί: cdb bank, EFFECT
  • Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)
  • Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
  • Υποστηρικτές: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), CFA Society Cyprus), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC), The Institute of Internal Auditors Cyprus
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Γ. Παπαναστασίου: Κατ’ αρχήν συμφωνία για παραλαβή του FSRU «Προμηθέας» έναντι «οικονομικής διευθέτησης»
Η Lidl Κύπρου σε συνεργασία με το JA Κύπρου πραγματοποιούν για τέταρτη συνεχή χρονιά το «mind REset»
Ο Tilmann Galler της J.P. Morgan στο Global Yield 2025
Miniso: Κάθοδος στην Κύπρο-Το γνωστό brand από την Κίνα ανοιξε στο MyMall Limassol
Λιανεμπόριο: Ανεβασμένοι τζίροι και ακριβότερα καλάθια αγορών-Πώς κινήθηκαν όλοι οι τομείς
Γιώργος Γεωργίου: Το Nicosia Mall, πού οφείλεται η μεγάλη επιτυχία του και τα μελλοντικά σχέδια των μετόχων
Μέτρα για ακρίβεια... «Μας έχει διαβεβαιώσει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις ο Πρόεδρος»
Cyta: Νέα εταιρική ταυτότητα και αρχή μιας νέας εποχής-Γίνεται…«ένα με σένα» (pics&video)
Απαντά σε ΔΗΣΥ για το στεγαστικό ο Ιωάννου-«Εφαρμόζονται ήδη από την κυβέρνηση πολλές από τις εισηγήσεις»
Μήνυμα Παναγιώτου στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία-«Απαραίτητη η εκατέρωθεν υπευθυνότητα»