Η νέα προσθήκη στο VIP lounge της Skylink Services στο αεροδρόμιο Λάρνακας(photos)

Μία νέα συνεργασία που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της Skylink Services, η οποία προσφέρει VIP υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στην Κύπρο, «έκλεισε» η ιδιωτική εταιρεία μαζί με την ελβετική εταιρεία ρολογιών, H. Moser & Cie.

Συγκεκριμένα, η Skylink Services, ένας από τους κορυφαίους Διαχειριστές Σταθερής Βάσης (Fixed Base Operator - FBO) της Κύπρου που εξυπηρετεί αποκλειστικά αεροσκάφη εκτελεστικών καθηκόντων, ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία με την εταιρεία H. Moser & Cie, παρέχοντας το αποκλειστικό προνόμιο στους επισκέπτες του τερματικού σταθμού της Skylink να θαυμάσουν τα πολυτελή ρολόγια τοίχου της που παρουσιάζουν την παγκόσμια ώρα.

image00001

Διαβάστε ακόμα: Rebranding για την εταιρεία με το VIP lounge στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα γνωστά και τα σπάνια ρολόγια έχουν τις ρίζες τους από τον 19ο αιώνα. Η δεξιοτεχνία της H. Moser & Cie. ευθυγραμμίζεται άψογα με τη δέσμευση της Skylink για αριστεία και όχι μόνο θα βελτιώσει την ατμόσφαιρα του τερματικού σταθμού για στελέχη, αλλά και θα υπογραμμίσει την κοινή αφοσίωση στην ποιότητα, την εκλέπτυνση και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

image00003

Με έδρα το Schaffhausen της Ελβετίας, η H. Moser & Cie. είναι μια οικογενειακή επωνυμία που διακρίνεται για τις υψηλές αξίες και την ακρίβεια στην ωρολογοποιία. Η συνέργεια μεταξύ των δύο οντοτήτων αντικατοπτρίζει τη συνάντηση προϊόντων και υπηρεσιών πολυτελείας, δημιουργώντας μια απαράμιλλη εμπειρία για τους απαιτητικούς πελάτες, τονίζεται στην ανακοίνωση.

image00004

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τα ρολόγια τοίχου της H. Moser & Cie., μιας μάρκας συνώνυμης με τη διαχρονική κομψότητα και τη δεξιοτεχνία. Αυτό ενισχύει την πολυτελή εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας, θέτοντας ένα νέο πρότυπο στις υπηρεσίες του executive terminal», δήλωσε ο Γιώργος Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Skylink Services.

Η Skylink Services κατέχει και χρησιμοποιεί τη μοναδική μονάδα FBO στο αεροδρόμιο Λάρνακας που προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες VIP και υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών όλο το εικοσιτετράωρο.

image00006

Όσον αφορά την H. Moser & Cie, πρόκειται για μια ελβετική εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών με έδρα το Schaffhausen. Το brand ιδρύθηκε τον 19ο αιώνα και είναι γνωστή για τα σπάνια και υψηλής ποιότητας ρολόγια της, τα οποία χαρακτηρίζονται από ένα μοναδικό μείγμα παράδοσης, καινοτομίας και οικογενειακής κληρονομιάς. Σήμερα απασχολεί περισσότερα από 90 άτομα, ενώ παράγει περίπου 3.000 ρολόγια ετησίως.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης