Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επενδύει σε εταιρεία με έδρα την Κύπρο

Ο διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε επενδυτής στο UFL, ένα νέο δωρεάν video game ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία τυχερών παιχνιδιών με έδρα την Πάφο.

Ο Ρονάλντο ανήκει σε μια ομάδα επενδυτών που πρόσφατα δεσμεύτηκε να επενδύσει περισσότερα από 40 εκατ. δολάρια στην ανάπτυξη του νέου τίτλου, ο οποίος, σύμφωνα με την Strikerz Inc., το brand πίσω από το UFL, επιδιώκει να έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο που οι οπαδοί του ποδοσφαίρου αλληλεπιδρούν με τον κόσμο του gaming. Η επένδυση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ομάδα πίσω από το UFL, ενώνοντας ένα συναρπαστικό νέο έργο με έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Ο Ρονάλντο, ο οποίος διαθέτει τον πιο δημοφιλή λογαριασμό του Instagram με περισσότερους από 614 εκατ. ακόλουθους, αναμένεται να συμβάλει στη διαμόρφωση της ανάπτυξης του παιχνιδιού ως μέρος της αποστολής της ομάδας του UFL να θέσει ένα νέο πρότυπο για καθηλωτικά παιχνίδια ποδοσφαίρου.

Όπως θα γνωρίζουν ήδη οι φίλοι του ποδοσφαίρου, το είδωλο του ποδοσφαίρου έχει κερδίσει τίτλους στα χρώματα της Γιουβέντους, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επί του παρόντος αγωνίζεται στην Αλ Νασρ. Ο Ρονάλντο αναμένεται τώρα επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ίδιου του UFL, υποστηρίζοντας παράλληλα την επιχείρηση προκειμένου να προσελκύσει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Μιλώντας πρόσφατα για τη νέα του συνεργασία με την UFL, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του έργου, καθώς το UFL μπορεί να γίνει η νέα φυλή στα παιχνίδια ποδοσφαίρου».

Ενώ η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, μια κλειστή φάση δοκιμών για το παιχνίδι ξεκίνησε αυτό το φθινόπωρο. Το UFL θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες PlayStation®5 και Xbox Series X και S. Μέχρι τότε, το παιχνίδι μπορεί να βρεθεί και να προστεθεί στη λίστα επιθυμιών στο PlayStation™ Store και στο Microsoft Store.

UFL game

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν με νέες δυνατότητες και updates που προστίθενται τακτικά χωρίς υποχρεωτικές πληρωμές ή ετήσιες χρεώσεις. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να είναι μια fair-to-play εμπειρία, δίνοντας έμφαση σε μια προσέγγιση βάσει ικανότητας με μηδενικές επιλογές πληρωμής προς νίκη.

Μια ανακοίνωση από την Strikerz Inc., με έδρα την Πάφο, το brand πίσω από την UFL, ανέφερε ότι η εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα προσέγγιση με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που συνδυάζει εξαιρετικό παιχνίδι και διαδραστική εμπειρία για τους οπαδούς. Την ίδια ώρα, το διενεργεί με μια δίκαιη φιλοσοφία ότι ανταμείβει τα εκατομμύρια των παθιασμένων παικτών ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Ο Eugene Nashilov, CEO της Strikerz Inc., σχολίασε: «Το να έχουμε μαζί μας τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως συνεργάτη και επενδυτή είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και μια υποστήριξη του οράματός μας να δημιουργήσουμε το κορυφαίο παιχνίδι για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στον κόσμο. Η UFL είναι αφοσιωμένη στην καινοτομία, την τεχνολογία και την ψυχαγωγία και διαπιστώνουμε σημαντικές δυνατότητες να κάνουμε πράγματα διαφορετικά στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Αυτή είναι μια φιλοδοξία που μοιράζεται ο Κριστιάνο και είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε μαζί, ενώ συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με μελλοντικούς επενδυτές, για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που καλύπτει ένα κενό στην αγορά τυχερών παιχνιδιών ποδοσφαίρου, ενοποιώντας μια πλούσια εμπειρία παιχνιδιού με συνεχή πρόοδο και δίκαιη προσέγγιση».

Περισσότερα για τον Eugene Nashilov
Η καριέρα του Nashilov στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών ξεκίνησε το 2008 στο Bitfold Games Studio όπου είχε το ρόλο του Associate Producer σε ένα MMO (μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες) που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Τότε ήταν εκτελεστικός παραγωγός στα I-Play, IT Territory και Disney Interactive συνεισφέροντας σε μια σειρά από τίτλους F2P.

Eugene Nashilov, CEO of Strikerz Inc

Ο Nashilov συνίδρυσε το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά, Klimpstar, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Διευθυντή Διαχείρισης Προϊόντων στην ομάδα. Το 2014 ίδρυσε τη «Black Beacon», μια εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών που έχει αναπτύξει το «The GODLIKE» - ένα PC MOBA με στοιχεία RTS σε σκοτεινό περιβάλλον φαντασίας. Το 2016, συνίδρυσε και ανέλαβε το ρόλο του CEO στην Strikerz Inc.

Περισσότερα για την Strikerz Inc.
Η Strikerz Inc. είναι η επωνυμία της XTEN Limited, μιας διεθνούς εταιρείας τυχερών παιχνιδιών που ιδρύθηκε το 2016.

strikerz_inc_logo

Η ομάδα της δραστηριοποιείται παγκοσμίως με τέσσερα περιφερειακά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού γραφείου στην Πάφο, και με περισσότερους από 200 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Το UFL αντιπροσωπεύει μια επανάσταση στο διαδικτυακό παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου, προσφέροντας στους παίκτες μια άνευ προηγουμένου εμπειρία.

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;